Pla i muntanya

Pànic a la conselleria

aimeric | 29 Maig, 2007 22:26

Moner na Moner En Miquel A Mallorca un ca de bou és un ca de bou Biel Company

Davant el desastre electoral del PP (i en especial als dos pobles més pagesos de Mallorca: sa Pobla i Campos), a na Margalida Moner i en Llorenç Rigo els ha entrat una atacada de pànic. La màquina de capolar fa feina a les totes i en aquella casa no hi ha alegria. Per acabar-ho de compondre el PP no ha fet majoria absoluta a Andratx i això encara fa estar més mal a pler na Moner.

En Rigo i na Moner han estat dues peces claus per organitzar aquesta debacle (units a en Biel Company i en Miquel Segura). El PP els va entregar la conselleria d'agricultura (havien fet mèrits organitzant dues tractorades i atacant com a moixos rabiosos el Govern del Pacte) i ells en lloc d'escoltar als pagesos s'han dedicat a insultar tothom. La feina d'en Torrens o d'en Simonet no ha pogut impedir les brutors d'en Rigo i el seu amic Biel. Davant aquest desastre molts de pagesos conservadors han decidit fer un vot de càstig al PP i han votat altres opcions.

Ara, l´única esperança de l’equip d’en Segura i en Company és que el PP conservi el Govern amb un pacte amb UM, i així poder copar una altra vegada la conselleria. Però alerta! Tothom ja els coneix i sap a on du la política de l'insult i l’agressió que practica aquesta gent. Pla i Muntanya durà un ciri a la Sang, si fa falta, per veure si la política agrària pot anar per un camí normal i no es repeteixen les calamitats dels quatre anys darrers.

ASAJA projecta una protesta contra Maria Antònia Munar en el Gran Premi del Trot

aimeric | 18 Maig, 2007 09:01

En Mirando, redactor en cap del pamflet

Biel Company

A la premsa segueixen apareixent notícies curioses com aquesta: Un grupo de payeses afines al PP está barajando realizar una protesta contra la presidenta del Consell y candidata de UM, Maria Antònia Munar, el sábado o el domingo que se disputarán las dos jornadas del Gran Premi Nacional de trote que se celebrará en el hipódromo de Son Pardo de Palma. El motivo de la protesta es el recurso de Unió Mallorquina que obligó a la Junta Electoral a suspender una comida agraria del PP por haber sido organizada desde la conselleria de Agricultura. La Junta Electoral fue muy dura contra el PP y contra Agricultura, ya que quien convocaba a los payeses era el mismísimo jefe de gabinete de la consellera Margalida Moner. La Junta Electoral les acusó de "engañar a los ciudadanos" y de "mezclar deliberadamente los intereses del Partido Popular con los intereses públicos". Según ha podido saber este periódico, asociaciones y entidades agrarias muy cercanas al PP afirman estar "indignadas" con UM por la presentación del recurso contra la comida que debía celebrarse el pasado día 15. Los payeses hablan de organizar una tractorada delante del hipódromo de Son Pardo durante este fin de semana, que es la fiesta del trote isleño. El objetivo de esta protesta es que UM se comprometa a no recurrir una cena que tienen programada estos mismos payeses con los altos cargos del PP el próximo lunes.

Pel que es veu els d'en Company estan com a cans rabiosos. Tenen una porada que el control de la Conselleria d'Agricultura -que ara tenen a través de personatges com en Llorenç Rigo i na Moner- els escapi de les mans. Con sempre recorren a l'amenaça i a utilitzar la pagesia per afavorir els seus interessos.

El president d'ASAJA condemnat per agressió a un menor d'edat

aimeric | 07 Maig, 2007 21:08

Hem trobat aquesta "perla informativa" a la premsa:

Biel CompanyEn Miquel

X.P. PALMA.

Biel Company, presidente de ASAJA-Balears, ha sido condenado a pagar una multa de 600 euros por una falta de lesiones a un menor de edad, al que agarró por el cuello en el transcurso de un altercado frente a su domicilio en Sant Joan. La sentencia considera probado que en la tarde del 1 de mayo de 2006 Biel Company cogió por el cuello a un menor que había mantenido un altercado con sus hijas, y que sufrió un hematoma en el cuello. La titular del juzgado de Manacor considera que, aunque no tuviera intención de hacer daño, la reacción de Company hacia el menor fue "desproporcionada".

Sense comentaris!

Formatge de Mallorca

aimeric | 03 Maig, 2007 05:32

formatge de Mallorca

Es sabut el gran interès de Tito Piris, conegut empresari lacti de Campos, en controlar tot el que afecta la llet de Mallorca. Aquest personatge il•lustre va promoure la constitució d’una Indicació Geogràfica Protegida, feta a la seva mida, pel formatge de Mallorca. Na Moner i en Rigo, sempre a les ordres dels adversaris dels agricultors, feren les passes. Va cridar molt l’atenció que en la tramitació d’aquesta identificació no es convidàs en cap moment el sector productor (els ramaders). Aquest fet es va interpretar com una deliberada voluntat d’exclusió dels pagesos de banda del cacic campaner. Això significaria l'apropiació privada, com ja va passar amb la sobrassada, del nom de Mallorca i dels seus productes tradicionals. Ara, però, ha aparegut un nou element: el descontent a Menorca davant aquesta iniciativa desgavellada i la petició menorquina de què el procés s’aturi. Encara pendents de saber què és el que realment està passant, el resultat immediat sembla que és la paràlisi de la tramitació de la indicació geogràfica protegida del Formatge de Mallorca. Tot plegat un nou pas en fals en una legislatura que ha estat desastrosa per a la pagesia balear.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb