Pla i muntanya

Què farem amb aquesta doblerada?

aimeric | 14 Juliol, 2009 22:56

Carles Manera

El president Antich i el conseller d'hisenda Carles Manera estan raonablement contents. Els han donat doblers, diuen, i s'han acostat a la mitja per càpita. Si és així podem pegar bots de contents. Si, com tantes vegades, ens tornen enganar, seguirem rodant dins la pols i la misèria. Ara veurem si hi ha doblers o no per fer polítiques reals a favor de la gent i per transformar un poc la realitat tan fotuda que ens han deixat els governs conservadors i corruptes. Ara bé, si en Carles Manera redueix la seva política a invertir en el muntatge de cartó pedra del parc BIT i a vestir aquestes actuacions sense gaire sentit de "política d'innovació" ho passarem molt malament. I els veritables innovadors de bon de veres seguiran esperant que el Govern Balear els pagui el que els deu o hauran de subscriure aquests curiosos "confirming" que de fet confirmen la manca de liquidesa i la mala gestió econòmica del Govern.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb