Pla i muntanya

EL GOVERN BALEAR OPTA PER ELIMINAR L'AGRICULTURA

aimeric | 31 Juliol, 2010 13:36

Oliveres

Poc abans de la Guerra Civil, quan es va produir el debat de l'Estatut de Catalunya, que tant va remoure -com ara- els esperits intolerants de l'Espanya Eterna, un polític espanyol va dir: "Ante la duda sobre si la competencia de cultura corresponde a la Generalitat o al Gobierno, hemos optado por dejar a Cataluña sin cultura". Aquesta reflexió és la que deu haver fet en Francesc Antich quan ha eliminat la Conselleria d'Agricultura sense haver fet les transferències en aquesta matèria al Consell. No és la conselleria el que es vol eliminar, és la mateixa activitat agrària (el futur, senyors, és al Parc Bit!). D'aquesta manera s'elimina una àrea sense haver-ne creat una altra i es pensen que així s'estalviaran el fer una despesa en el sector agrari -que deuen trobar que no se la mereix- per canalitzar-la cap a despeses electoralistes sense to ni so.

El nou conseller, el Sr. Moragues està fent un "paperillo" trist, com enterrador de tot un sector. I està fent quedar molt, però molt bé al PP. Ningú es podia pensar que un Govern "progressista" fes una tal quantitat de desastres. Ara, tot està en veure si es culminarà el despropòsit o hi haurà rectificació.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb