Pla i muntanya

Antich ha perdut el nord

aimeric | 05 Octubre, 2010 22:05

Francesc Antich

El discurs del president Antich pot ser acusat de qualsevol cosa menys de poc clar. És un discurs didàctic, ordenat i molt precís. L'embolcall triomfalista comença tot d'una: l'economia millora, els senyals de revifada ja són diversos, ens diu, i si millora és gràcies a nosaltres, a les nostres inversions i acció de govern. Quan un llegeix això o cau de la cadira o ha de rebentar en rialles. Però fent un esforç, ens sobreposam i seguim.

No menys clara que l'anàlisi del bon moment econòmic que segons ell vivim, és la definició del "model econòmic" del nostre Govern: turisme, turisme i confiança en la recuperació de la construcció. Justificació del desastre de Son Espases i amenaça de seguir endavant amb tots els Son Bordoi que facin falta. La manca de model real, i sobretot de criteris de sostenibilitat de l'economia, s'encobreix amb la retòrica de la innovació que es farà al gran edifici del Parc Bit i dels "clusters" que ningú sap que són ni que pretenen.

En la deriva ideològica d'Antich, o en la seva fragilitat si tant es vol, ni la post de la corrupció del PP i UM a la qual s'aferra, el salva del naufragi. Si no hi hagués un PP debilitat al davant, Antich s'esvairia com un nigul de fum.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb