Pla i muntanya

AMB EL POBLE GREC

aimeric | 17 Juny, 2012 14:36

Els successos que volten les eleccions a Grècia són un trist episodi del rapte de la democràcia de banda dels poders financers que controlen la UE. L'opinió dels grecs no els mereix cap respecte i han anunciat que si guanya l'esquerra hi haurà grans calamitats. No en tenguem cap dubte de què estan disposats a enfonsar la prima de risc si no hi ha submissió als seus dictats. No sabem quin serà el resultat d'avui a Grècia, però ens interessa molt, i sigui quin sigui ja ha evidenciat el caràcter regressiu del model de construcció europea i la inviabilitat d'una moneda única sense un banca central que exerceixi de tal, sense una política econòmica comuna i sense una major unificació política. L'euro, confiat a la regulació dels mercats és un desastre i una condemna a la misèria per a la població. Qualcú ha de tenir coratge de dir prou i començar a reorientar el procés: El poble hel.lènic ha demostrat coratge i capacitat crítica, ben al contrari del que ens volen fer creure els fanàtics ultraliberals, per això estam amb ell.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb