Pla i muntanya

Miquel Segura Aguiló

aimeric | 15 Novembre, 2006 10:11

En Mirando, redactor en cap del pamflet La vida del joier i periodista Miquel Segura Aguiló ha estat marcada per un fet primordial: la seva extremada passió pels doblers. En Miquel Segura ha estat i és allò que a Mallorca s'anomena un doblerer. I si una cosa se li ha de reconèixer és que no se n'ha amagat mai: sempre ha dit per tot arreu que ell escriu allò que li manen els que el paguen. En Segura, cervell del cas de corrupció electoral conegut com a cas Mapau, cobra cara la seva feina de mercenari de la ploma.

Però ara ja fa hores extres a balquena en la seva tasca d'atacar pagesos o persones vinculades a la pagesia que no combreguen amb els interessos del grupet que controla ASAJA a Mallorca. Fins i tot escriu quasi tota sencera una revista anomenada Romaní, feta amb quatre grapades i plena d'insults, editada per Sebastià Roig a Campos i pagada per la Conselleria d'Agricultura. La revista no és més que la massota d'en Segura per pegar als que li diuen que pegui i un premi econòmic a Sebastià Roig per la feina feta dins Campos a favor d'en Sebastià Sagreras "Peixet" i d'en Tito Piris, dos altres grans doblerers interessats en controlar el negoci dels xiringuitos de la platja d'es Trenc.

En Segura ara ataca de valent els pagesos mallorquins. Diu que els productors de porcs d'engreix no tenen dret a viure i defensa els transgènics com la gran alternativa. La feina que li han encarregat és feinota bruta: insultar i atacar els pocs pagesos que encara sobreviuen en aquesta Mallorca nostra tan encimentada. Feina de ca de brega. Però els pagesos li veuen les orelles d'una hora enfora.

Comentaris

Miquel Segura

anonim | 15/11/2006, 11:03

Despres de ver estat un dels promotors de la primera plataforma nacionalista de Mallorca sa venut al doblers de Madrid y del PP

miquel segura

joanot colom | 15/11/2006, 14:39

Ell creu que es molt llest.ara be s'ha de reconeixer que les coses li van be,no va esser empresonat (mapau)i continua vivint de la mentida i de la calumnia.crec que no hi ha cap pages que el cregi

m.segura

agermanat | 15/11/2006, 14:46

Una vegada i havia un pages de sa pobla que l'esperava a davant de la joieria de la seva dona amb una barra de ferro,ell cansat d'esperar a dins va cridar a la guardia civil,tot va acabar be sobretot per ell.

Re: Miquel Segura Aguiló

JORDI | 15/11/2006, 16:25

NO IDO! NI HA QUALQUN QUE LI TE GANES ENCARA
TAMBE UNA VEGADA LI VAREN UNTAR DE MERDA LES PORTES DE CA SEVA DEVERS UNA SETMANA SEGUIDA. PER AQUELLS TEMPS ERA DEFENSOR A MORT D´EN XISCO BERGA, BEN IGUAL QUE ARA FA AMB ELS GERMANS COMPANY, RIGO, I ALTRES
ESPEREM QUE AQUETS NO ACABIN COM EN BERGA QUE PER SA POBLA NO POT NI ANAR A FER UN CAFE

m segura

M.B. | 15/11/2006, 21:18

en mirando esta barallat en tots els seus veinats des barqueret a pollença.el seu ca es tant grosser com ell

m segura

pobler | 15/11/2006, 21:24

una vegada tinge un accident ho li pegaren una palliça ves a saber i una anima caritativa el va socorrer tot ensangrentat i el va portar a la joieria perque ell no s'aguantave dret ido podeu creure que no li donaren ni les gracies

Fa empegueir

Ramon | 16/11/2006, 11:20

Fa pena que hi hagi personatges sense escrúpols com en Mirando. Jo ho sé ben cert que és un doblerer. Qualque dia vos ho contaré.

m. segura i aguiló

moiana | 17/11/2006, 17:51

aquest personatge ha estat històricament el gran amic, avalador, asessor i defensor d'estafadors i lladres de pagesos. Tals com Damià Sastre( estafador de productors de llet), i Bergas ( lladre de pagesos poblers ). Sembla evident que la trajectoria del subjecte és més aviat bruta.

En mirando

anti-mafia | 17/11/2006, 20:01

Aquest element te mes perill q una monea amb un tanque,a devers campos no se que hi te pero crec q cobra de qualque personatge d'aquests tenebrosos que hi ha per fora vila(sa mafia).

Re: Miquel Segura Aguiló

Dessmond | 17/11/2006, 20:04

Estic al·lucinant amb el que dieu en aquest post. Precisament ahir vaig parlar amb en Miquel Segura i em va semblar una bellíssima persona.

Aprofito per dir-vos que els temes que voleu pantejar en aquest blog em semblen molt interessants. Us llegiré, doncs.

Salutacions cordials des de Barcelona!.

a Dessmond

En Rotget | 17/11/2006, 22:49

A Hitler li agradava molt la música clàssica i era molt amable amb els infants. En Segura pot ser una bella i culta persona en el tracte, però a Mallorca no és més que un amoral, un sicari dels mafiosos i un doblerer. I en el món pagès és un dels personatges més odiats, tant per les dretes com per les esquerres. A Catalunya un personatge com ell no podria ni sortir al carrer. Li escopirien a la cara. Dels seus llibres no en puc opinar perquè no els he llegit. Supòs que si es guanya la vida com a botxí literari dels enemics de la màfia és perquè sap escriure. Però això no em conhorta gens.

Article Xisco

Pepe | 18/11/2006, 00:15

Xisco Quetglas va fer un article pens que brillant sobre aquest "país raro" que és Mallorca i personatges com Miquel Segura, el podeu llegir a l'enllaç.

una anècdota a Campos

Jaume de Son Calent | 18/11/2006, 07:32

Tenia vaques i fa deu anys vaig anar a una reunió a Campos. En acabar anàrem a sopar amb en Colau Tous, aleshores president de la FAGB. Se va seura amb noltros en Miquel Segura i mos va dir que ell escrivia lo que els que li pagaven li feien escriure. Jo callava i escoltava. Gracis a n'aquelles paraules durant tots aquests anys en llegir ses columnes d'en Segura he pogut entendre perquè feia aquests paperots. Teniu raó en dir que es un homo sense altra moral que sa butxaca.

Re: Miquel Segura Aguiló

Dessmond | 19/11/2006, 09:52

He parlat en dues ocasions, amb en Miquel Segura. La primera fou a l'abril, a Mallorca i ho vaig fer llargament. Va ser un conversa interessantíssima durant quatre hores.
Desconec la seva relació amb el món de la pagesia i em sorprén molt que ell hi estigui tan connectat. Pensava que venia del món dels joiers.
Jo vinc de pagés i, per tant, acostumo a posar-me fàcilemtn de la banda dels pagessos.
Ara, comparar-lo amb Hitler em sembla un despropòstit fàcil.
Aquesta mena d'argumentació, amb l'insult a flor de pell em destrempa completament. No fa cap favor a qui intenta convèncer del contrari. Som així de limitat.

A Dessmond

Anti-Segura | 19/11/2006, 11:53

Idò a perdre el temps a altres blogs. Be water, my friend.

Més sobre en Segura

Ramon | 19/11/2006, 18:29

A mi el que em destrempa més és la manca d'ètica intel.lectual del personatge. Com a escriptor i articulista és un traficant literari de carn humana: trafica amb immigrants mallorquins a sudamèrica, trafica amb la problemàtica jueva, trafica amb els pagesos i els seus problemes, trafica amb les persones que ataca despietadament, trafica amb tot allò que el pugui beneficiar econòmicament. I o no pensa amb el mal que fa o se'n fot. És un cas clar de periodista sense principis. Ja era ben hora que de tot això se'n parlàs una miqueta!

Re: Miquel Segura Aguiló

EVAX FINA I SEGURA | 19/11/2006, 20:39

ESTIMAT DESSMOND:
AIXÒ TU CREUS QUE ES INSULTAR?
JAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJJA
T´HAS DE PENDRE LA PETITA MOLESTIA DE LLEGIR EL QUE DIU AQUEST PERSONATGE CADA DIA A LA SEVA COLUMNA A L´ULTIMA HORA. AIXI SABRÀS EL QUE SON CALUMNIES, INSULTS,I ALTRES HERBES
VAJA QUINS AMICS QUE TENS!!!!!

Re: Miquel Segura Aguiló

Dessmond | 19/11/2006, 20:49

Evax Fina,
Jo he dit que hi he parlat, no que fós amic meu. No conec tant el personatge com sembla que el coneixeu vosaltres.
Per ventura, és una mena de Sostres?

Re: Miquel Segura Aguiló

EVAX FINA I SEGURA | 19/11/2006, 22:20

SOSTRES?
NO HO SE
PERO UNA MALA PERSONA SI QUE HO ES
I NO DUBTIS UNA COSA, QUE A CADA PORC LI ARRIVA L´HORA
PREST O TARD

Re: Miquel Segura Aguiló

Dessmond | 19/11/2006, 22:46

Evax Fina,
En Sostres és un articulista que el pots trobar al diari Avui http://www.avui.cat/avui/diari/docs/index4.htm , a la secció Serveis i Oci. És letal.
També té web pròpia: http://www.salvadorsostres.com/ .

segura

jencarro | 19/11/2006, 22:57

no perdigueu el temps d'un personatge menor com en Segurota. no l'heu de llegir, és un ..., posau-hi els adjectius que vulgueu, cap de bo, segur.
llepa ... de na rosita estaras.
jenc

Re: Miquel Segura Aguiló

Susaina | 20/11/2006, 15:33

Arribo a aquest blog de casualitat. Flipo amb el que dieu d'en Segura.

El que jo sé d'en Segura és que de vegades és convidat a actes que la societat civil barcelonina organitza (aasociacins culturals, literàries, liberals), i sempre resulta interessant. Em deixeu de pasta de boniato.

Segura a Valldemossa

Ferran Mercant | 20/11/2006, 17:07

Del que diuen als posts i als comentaris anteriors no puc opinar perquè ho desconec. De totes maneres un amic meu de Sa Pobla un dia em va contar que no pot aparèixer pel seu poble perquè una vegada va estafar a una cooperativa de pagesos.
Del que si que puc opinar és que va estar contractat - sense contracte oficial, reconegut i publicat - per l'ajuntament de Valldemossa entre els anys 1999 i 2002 com a mínim. Mai vàrem arribar a saber quina era la seva funció, però el que està clar és que es dedicava a escriure cartes al director anònimes als diaris del Grup Serra insultant a l'oposició de Valldemossa. De fet un dia jo mateix vaig ésser objecte de la seva ira en un article sense signar del diari de Balears

A NA SUSAINA

Biel | 20/11/2006, 23:30

com ha dit molt be evax fina i segura t´has de pendre la molestia de lleguir la seva columna diaria al ultima hora
es realment patètica. i si vols ja directament vomitar donç has de lleguir la que fa els diumenges
per el que veig aques personatge per BCN vos duu enganats a tots
li haurem de fer un poc de propaganda

A Ferran

Àgueda | 21/11/2006, 00:05

Enhorabona Ferran per parlar clar. Som molts els que ens enrecordam de quan posaren en Mirando d'assessor a Valldemossa. Havia de menester un sou, perquè fa molts d'anys que viu de fer de botxí i no sap fer res més. Així podia emmetzinar tranquil a la gent i insultar les persones honestes que és el que li va millor. Ara té el sou a l'Institut d'Estudis Baleàrics. Estau segurs que va més brut que una moixina. Senyor, quin bergant!

miquel segura

anonim | 23/11/2006, 16:51

efectivement el seu entroncament en el mon del jiers li ve de son pare que va recolecta moltas joies per davers sa poble i an la agricultura li ve del doblers que li paguen als senyor als que serveix

MIQUEL SEGURA

Juan Portals | 24/11/2006, 20:43

Ara es diu que lan fet cap da la campanya electoral del batle del PP de Sa Pobla,mem si aquest batle acabara com sa acaba sa cooperativa de patates

En Segura i na Moner

Rafel Pometa | 24/11/2006, 21:58

S'altre dia varen veure en Segura pes Parlament carregat de papers que xerrava amb na Moner. Un fent es despistat s'hi va atracar i va veure que preparaven es discurs de Ses Torres. Per lo vist en Segura també cobra de na Moner per escriure-li es sermons. Aposta na Moner diu tants de dois!

Re: Miquel Segura Aguiló

Gori | 25/11/2006, 15:24

El que no pot ser és que personatges com aquest Segura siguin "l'intel·lecte" de la dreta mallorquina. A qualsevol altre país un cas com el Mapau hagués acabat amb el cove de la guillotina ple de caps. I aquí, ja els veis, tots cada vegada més amunt i diguent-la més grossa. I rebent els mateixos vots de sempre i més.

mirando

agermanat | 29/11/2006, 20:54

a en mirando el que l'irrita es saber que no forma part de la intelectualitat mallorquina,ell que es un traidor,mal intencionat empra el que pot per fer-sa notar(jueus,catala) i sempre intenta posarse al devora d'algun intelectual,empero els unics que aguanten la ferum son mes traidors encara,de moment sols en manila,llastima per ell que i farem.

Mirando

Broc groc | 29/11/2006, 23:39

Amic agermanat, jo crec que en Mirando forma part dels escriptors mallorquins (no diria tant dels intel.lectuals) per mèrits propis. Serà recordat com un cas d'escriptor menor, de segona, mediocre i xerecot. Publica llibres, però no els compra ningú, de manera que s'ha hagut de tirar dins la vulgaritat més absoluta amb l'esperança que el llegesquin els que els agrada la sang i el fetge. Ha volgut imitar la parla pagesa mallorquina quan ell als pagesos els té odi, per això el que escriu sempre sona tan fals. Si vos hi fixau els discursos que prepara per na Moner també són així d'estantissos. Crec que se'l recordarà més com a columnista i escriptor de brega al servei dels que li passen quatre duros. És un cas curiós i, per ventura, hauria de ser tractat per un psiquiatra: mentider, falsari, venal i sense cap més altre criteri moral més que la vanitat i la bossa.

Flipat

Pages | 03/12/2006, 12:47

Estic flipat de tot el que sabeu d'ell, i sobretot casi tot es ver

segureta

Mallorca profunda | 06/12/2006, 18:52

De davant es rellotge de Sa Plaça, a on ets? a Andratx ó Santa Margalida. N´es ben hora que tenguis qualque valor étic pere allunyarte de los que fan "es nostros". No es la condició social, ni de raça lo que defineix la persona. Dobbers fets a tota pastilla perque ara hi som, aixó es el teu lema?. T´han aparrusat? Una mentida moltes vegades repetida no es = a una veritat. Campos te defineix ó millor dit te revitalitza, ó encara millor te situa al llòc natural per la teva trajectória. Coneixes el significat de la netedat?

El trio CALAVERA

U.B.E. | 06/12/2006, 21:34

Rigo-Company-Segura? Impossible trobar més mala llet junta. Tots estimen més els doblers que la seva mare, i es mantenen units just per això: doblerets a costa de qualsevol cosa. I si de pas podem emprenyar fins a les fulles els que no són "dels seus", idò millor, els fa dormir molt més tranquils.

Ma Moner? Una pobre animeta, sense personalitat ni objectius dins aquesta vida que fer de "padrina" de tothom sense, que ha caigut en les seves mans, i que ara empleen com a eina per aconseguir els seus objectius: guanyar doblers i emprenyar "els altres"

SeRiCo

U.B.E. | 06/12/2006, 22:19

Segura-Rigo-Company? Mentre hi hagi un duro per expoliar d'aquesta terra desgraciada, o un pagès (dels de veres) per emprenyar, es mantindran junts.Quan ja estigui tot expoliat, i el darrer pagès s'hagi fet trons de viure agobiat i assustat per una guarda de confabuladors sense ànima, llavors, i just llavors, per ventura es barallaran entre ells i es destruiran. O això o els destruim noltros abans que puguin fer mes mal a aquells que ells diuen "els altres"

LLIBERTAT D'EXPRESIÓ

RAPONS | 07/12/2006, 09:27

Leo la columna de M.Segura cuando tengo ocasión... es un ejercicio dificil, pero ateniendome al derecho constitucional de Libertad de Expresion.... me sirve para ver lo lejos que se llega en denostar al adversario y a la vez hacer oidos sordos/taparse los ojos/mirar a otro lado, que hace un comentarista??? en un medio de comunicación. Leyéndole, o mejor dicho, por lo que no dice, se puede hacer un seguimiento de los problemas de veracidad que amparan dicha columna.
Ya triste y lamentable fue la sucesión de menosprecios a la democracia que significó el caso Mapau, de triste memoria (o todavía se reedita pero sin nombre "oficial"?). Su participación y desarrollo califican explícitamente una trayectoria.

Sa "Triple Ca"

R. Ojillo | 07/12/2006, 20:33

S'altre dia un conegut meu, en B.C.B.F.D.P., me va dir que li havien dit que s'havia sentit a dir que qualcú li havia assegurat que s'havia re-constituit una associació secreta d'interessos interessats en rapinyar euros a foraviula: la "Triple Ca".

Segons li varen dir que s'havia sentit a dir, era una re-edició perquè la primera edició d'aquesta associació secreta havia estat en temps de sa malaurada pesseta. Llavonses hagueren de fer un parétesis, i quant la re-editaren ja hi havia s'euro. Segons aquesta mateixa font, es noms de guerra des seus tres socis fundadors són: Es ca rater, es ca bufó i es ca rabiós.

Qualcú me pot dir si s'ha sentit a dir qui diuen que poden ser, aquests de sa "Triple Ca"?

És que també m'han dit que s'ha sentit a dir que a n'aquest Blog qualcú me podria dar clarícies.

A n'R. Ojillo

U.B.E. | 08/12/2006, 17:50

Si és una endevinalla l'has feta massa fàcil, fillet. Entre el Trio Calavera i la Triple Ca m'has donat la resposta.

Si en Segura assegura.. ... és que cobra

Un que ho sap | 08/12/2006, 21:35

Qualsevol cosa que asseguri en Segura, vos puc assegurar que l'assegura perquè ha cobrat per assegurar-la

segura

pobler | 10/12/2006, 18:47

man dit que en Segura es per Sut-America,es Maig es aprop i es cervell de Mapau es reincident

mirando ferit

agermanat | 19/12/2006, 18:58

En mirando va ferit i coa baixa la gent de sa pobla i tambe molts de mallorquins el coneixen prou be,se l'hi esta acabant la cobertura del cas MAPAU,perque el cas MAPAU ha estat un salvacondut per a ell.Veurem si despres hi ha vida.
si cau en Matigues tambe esta fet dell.

mirando amenaçador i mentider

joanot colom | 21/12/2006, 20:47

En mirando sovint amenaça de difondre les malifetes dels que ell considera els seus atversaris,com diu ell(exbatles,exconcellers,exdirectors i un llarc etc.empero aquestes malifetes inclos l'informe romani no acaben de sortir, crec que es un bocotes lladragut,que el seu passat el te fermat curt.

ilegal y tramposo

diplomatic | 03/01/2007, 23:15

pues el anexo que se hizo hace unos años en su guarida des barcares, es totalmente ilegal.

Mentide i veritats

BCM, l'amo des pagesos virtuals (aquells que no hi importa comptar) | 04/01/2007, 09:51

En Mirando coses ilegals? I mentider?

MENTIDA PODRIDA!!!!!

Si ell és un model a seguir, un crisol de virtuds, tot un homo, honest i cabal de cap a rap...

Piiip pip pip piiiiiip piiippp PLAF!! (una bolla de fum i olor de securrim...)

Batuarredell, ja s'ha fotut sa puta "màquina de la verdad". És que no la m'havia d'haver deixada posar. Aquesta mentida era massa grossa!

Romani

pera | 05/01/2007, 11:13

En Mirando que es autor de la revista,subvencionada per ne aamoner,Romani,no te valor per firmar lo que escriu i es dedique a insultar,tots sabem que es ell i arribara lora de pasar comptes.

es puta torniola de'n mirando

jaume mates covardot | 14/04/2008, 16:20

Ets rojos ballen damunt es coions de'n mirando i en mirando plora ara que no pot robar. Lladre! hipòcrita! demananjt a n'es carrer te vorem mamon!

intifada

Banya | 08/06/2008, 20:35

Ei Segura!! Com va tot?
Som en Maikel, de Felanitx.
Jo estic amb tu perqué també sóm un porc fatxa com tu.
Anxula kula makamba.

MAPAU

Bernat | 09/06/2008, 20:40

És vera que per saludar als teus col.legues els envesteixes amb un "hola jo sóm en mapau"?

pregunta

Joan Benidorm | 09/06/2008, 20:45

Hola gran escriptor, la literatura et surt per les orelles (deu nser per això que té cera).
Et volia demanar a veure si saps com ho haig de fer perqué em convidin a les matances de'n Nofre Plomer i poder cantar el cara al sol amb tota la teva colla.
Em diràs coses?

Titelles de sa ploma.

Agost | 11/08/2008, 20:08

Sa gent com vosté Segura ha venut aquesta terra per trenta monedes.¿L'hi sona sa figura de'n Judas??

Titelles de sa ploma.

Agost | 11/08/2008, 20:10

Hagués pogut ésser un home de profit i s'ha estimat més ser una titelle en mans de mafiosos i corruptes!!

al venedor de rellotges

Violant | 26/08/2008, 17:59

Fa moltíssims d'anys que conec en Miquel Segura, de quan anava a vendre rellotges a Sineu, i vos puc asegurar que tenia unes desmesurades ànsies de poder i de doblers; aleshores li mencaven les dues coses.
En temps d'en Cañellas va començar a xorar i a guanyar duros ocupant càrrecs on el pagaven per escriure aquets panfets, que és l'únic que sap escriure. He hagut d'aguantar tots aquets anys que el PP la mantingut en llocs de privilegi. Ara se li ha acabat la lloga i supura verí pels quatre costats; ara gaudesc de lletgi els seus escrits perquè el conec i sé que està com un ca rebiós i que sigui per molts d'anys.

personatge

bitxo | 11/12/2008, 13:04

Es un personatge que no val la pena.

personatge

bitxo | 11/12/2008, 13:04

Es un personatge que no val la pena.

jodío judío

Maria Dolores de Burgos para los cristianos, Aisha para los musulmanes. | 06/01/2009, 10:20

broncabroncabroncabron

comediante

tu judaísmo militante n o es más que una pose para hacerte el interesante.Si tanto amas a tus hermanos los genocidas israelitas, vete a Gaza a que un árabe te abra de una cuchillada tu barriga de "gourmet".Ellos son jóvenes y ágiles,y no tienen miedo como tú, cagao.

MIRANDO

Vadell | 07/01/2009, 21:08

Xuetot!!!!!

MIRANDO

Aina Maria | 08/01/2009, 21:53

En Mirando fa la bona a n'Estaràs per si de cas el PP torna a governar. Ell, com tothom sap, és del partit dels doblers. Sols estima la seva butxaca.

Cap Segura es salva

xavier | 19/01/2009, 09:09

Vaig viure 4 anys a Sa Pobla i mai de la vida en vaig trobar En Mirando ni al carrer, ni al café, les festes etc. Jo por mí deu viure a Palma on de sempre han viscut 'els senyors'. Segura i tota la seva família són un cás 'de tebeo', la seva filla Mª Pau endollada com a 'traductora de rús' i en realitat enllestia 'sudacas' a Formentera, no li feia vergonya?, el seu fill 'diplomátic' i cada vegada que publica un article la caga... I ell, mitja vida de funcionari endollat i escriptor subvencionat, i sempre cagant-se precisament en els funcionaris i els intelectuals subvencionats. El darrer que l'he llegit és que es troba 'en trànsit' cap al judaisme, però aixó ja el va publicar fa 20 anys, quan de temps es trigar en fer-se jueu, carallo? amb una paraula: cap Segura es salva

Sr. Segura

Maria Dolores de Burgos | 19/02/2009, 15:37

Está demasiado pagado de sí mismo. Se cree el rey de los mares, cuando presume de su judaísmo. Muy bien, pero que sea consecuente y se vaya a ayudar a sus hermanos israelitas que luchan en Israel matando palestinos. Pero como está demasiado gordo, los Palestinos (philistin en árabe, o sea, los filisteos de la Biblia) le alcanzarían enseguida con un obús. Por eso no irá nunca. Es un judío de salón, que encima quiere arrogarse el título de portavoz de la payesía en Mallorca, cuando él vive como un rajá.

Re: Miquel Segura Aguiló

Dessmond | 14/04/2009, 19:20

Perquè no puc fer comentaris en aquest blog?. Quin sentit de la democracia que gasten els pagesos!

ai miquelet

sebastiana | 07/08/2009, 21:52

no me pensava q hagués tanta gent q pensas com jo, vos puc assegurar q a jo ma fet molt de mal, es ver q escriu tot allò q li diuen, odis i rencors sense seny, es una titella, fer els sentiments, el temps el posarà al seu lloc, du ses sabates girades de peu, q déu li pagui el mal q fa.

Ecologia sense PP-UM

Rodamón | 17/08/2009, 17:13

No en téns ni idea de lo què és sa agricultura ecològica Segura.

Agricultura ecològica.

Rodamón | 17/08/2009, 17:22

Sa gent ja sa n'ha temut de què no tens absolutament res original a dir i què tot lo què comentes és agafat des foros d'internet.

AI, Que ho ets de mentider!

blanqueta | 12/09/2009, 15:45

Si totes les coses que contes són com les que dius de Campos, només dius la veritat quan t'equivoques.
La darrera: parles d'en Tomeu Carbó quan en realitat és en Miquel. Valenta font d'informacions! au, mentider, retira't que ja tens doblers a voler!

Mamones

Eulogio | 13/10/2009, 14:30

¡Menudo mamoncete estás hecho!

Guarda d'envejosos

Joan-Estades-de-Moncaira | 01/01/2010, 17:04

Conec Miquel Segura Aguiló de quan, l'època del General i principalment la de la transició espanyola, col.laborava, un servidor, més assiduament amb la premsa i de manera especial amb el diari Ultima Hora del que ell segueix sent col.laborador.
No me semblen justs i manco merescuds els desagradables comentaris que li dediquen els seus detractors.
El pobler, xueta i ara del 17 de desembre ença jueu - Miquel Segura Aguiló (Miheïl Bar Haïm) tan sols ha comés el gran pecat de defensar apassionadament als seus. I això la nostra Mallorca suposadament tolerant,solidaria i progressista no ho perdona

mirando Xueta

agermanat | 23/01/2010, 12:18

He sentit a dir que a nen Mirando no l'han volgut els jueus, ell per intentar disimular aquest fet ha anat als Estats Units, ha comprar un carnetet de jueu de tercera.Ja ho val.

Sobre Mirando

Coello | 09/02/2010, 22:21

Sembla que aquest senyor se dedica a viure des cuento. No sé si escriu bé o no perquè no l'he llegit mai, però tot lo dia viatja, gastos pagats pes grans rabins, arreu del món. Abans ja viatjava a Sudamèrica, quan li pagava en Mates, a fer embulls a ses eleccions. Quin puput!

Aquet Mirando!!

Maria enganxa | 19/02/2010, 18:00

Tens raó coello, és només un columnista que es dedica a criticar als altres, exagerant els fets com un nen de primària, els seus espies són com ell, sobretot MMM, uns falsos que es venen per qualsevol cosa es fan passar per amics, quan en realitat són els seus "verdugos".

Re: Miquel Segura Aguiló

SLT-A65 | 12/11/2011, 19:06

Este fue un buen articulo para leer , gracias por compartirlo.

Correu electrònic

Tomàs Vilaire | 02/05/2012, 15:55

Miquel, enviem es teu correu y des fill Jaume
Gràcies
Tomàs Vilaire

Correu electrònic

Tomàs Vilaire | 02/05/2012, 15:55

Miquel, enviem es teu correu y des fill Jaume
Gràcies
Tomàs Vilaire

Re: Miquel Segura Aguiló

pletcherkbp | 27/06/2012, 05:56

the Web site of Learn More about the
Relevante links:

Segura, jueu postís...

jrv | 16/08/2012, 20:28

Segons un amic meu (Isaac H.) de Port de Pollença, Segura és un fals jueu, oportunista que s'apunta a n'aquest carro perque li pot donar benefici.
Un jueu, o que estimi el poble jueu, mai s'ajuntaria amb descendents(peperos faxes) (o no tan descendents)d'aquells que planificaven enviar, els anys 1940-1944, els sofrits i maltractats descendents dels conversos jueus mallorquins cap a Alemanya a un destí esgarrifós...
Fins aqui arriba la traició de M. Segura, ell no pot al·legar desconeixer aquesta par semi-oculta de l'història com tans altres mallorquins...
Simplement s'aprofita de la seva condició , per a mi altament respectable, de xueta.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb