Pla i muntanya

En Ramon Tamames a Mallorca

aimeric | 13 Desembre, 2006 17:23

En Tamames a Mallorca En Tamames, en ple esclat del cas Andratx, ha desembarcat a Mallorca. La història d’aquest home, exdirigent del partit comunista, després seguidor de Suárez i ara portaveu dels sectors més extremistes pel cantó de la dreta, té una estranya coincidència amb la de Miquel Segura Aguiló en Mirando. En Miquel també va ser d’idees nacionalistes i seguidor de Josep Melià, per acabar fent la feinota bruta que li han anat encarregant certs sectors radicals.

Conten d’en Tamames que per doblers faria l’ullastre esbrancat damunt el penyal d’es Castell d’Alaró. De fet es comenta que algunes multinacionals li passen un bon sobre per fer propaganda dels transgènics. En Segura també és afectat de parar butxaca. Cap dels dos no creu en res més que amb els doblers. I tots dos, quan obren la boca pareixen dos ninets del temps de sa fam. Se menjarien un ase (que vagi alerta en Biel!).

Al final aquests dos il•lustres doblerers s’han acabant retrobant a les files d’ASAJA. En Segura, organitzador de l’operació de corrupció electoral que du el nom de la seva filla, escrivint revistes com Romaní i insultant a tort i a dret, i en Tamames donant cara per la possible operació de corrupció (finançament irregular d’ASAJA) coneguda com operació macroestudi. Són 600.000€ els que han abocat en Rigo i na Moner dins les beaces d’en Tamames a través de l’Instituto de Cuestiones Agrarias y Medioambientales, eina d’ASAJA-Sevilla per cobrar subvencions. A on han anat a parar aquests doblers?

Comentaris

Tamames

Eudald | 14/12/2006, 22:33

Per a mi l'interès d'en Tamames en promocionar els transgènics és semblant al d'aquells científics ecologistes que a les velleses passen a defensar l'energia nuclear. Podeu estar segurs que en aquests canvis sempre hi ha qualque taló per mig. I teniu raó en dir que en Tamames és un economista que li agrada economitzar i fer economies. Vos ne contaré una: una vegada a la nostra cooperativa volíem fer una jornada i cercàvem un conferenciant, pensàrem amb en Tamames però ho deixàrem córrer quan vàrem veure que ens volia aferrar un porro de més de 500.000 de les antigues pessetes!

Macroestudi

Cosme Burguera | 14/12/2006, 22:50

No deia na Moner que no s'han de tenir plans ni projectes i que el sector ja s'espavil.larà? Idò perquè ha de comanar tants d'estudis? Per cert, a mi també m'agradaria fer un estudi d'aquests de 600.000€. Sabeu on he d'anar a oferir-me? He de xerrar amb en Company o he d'anar a veure Don Llorenç?

Uep! en Mirando vos ha vist

Benet | 15/12/2006, 18:00

Uep! en Mirando ha llegit es vostro bloc (Se pot permetre anar-se'n de viatge a Amèrica perquè s'ha embutxacat molts de doblers). Troba que es vostros escrits són "improperis". I ets insults que ell escriu a "Romaní" que deuen ser?

Mirando

en Neo | 15/12/2006, 18:05

Per cert, qualcú sap perquè li diuen en Mirando a aquest homo?

Qui deu haver pagat?

R. Ojillo | 15/12/2006, 21:40

Tenc un dubte: Li devem haver pagat noltros, a aquest viatge a Ses Amèriques?

IMPROPERIS?????

Un que n'ha estat víctima passiva | 15/12/2006, 21:42

Que improperis ni un cap de llamp!!!

Si tot lo que se diu aquí, a part de ser veritats com a punys, són floretes comparats amb lo que ell diu d'"ets altres", o sia de noltros.

Parlament

Rafel Pometa | 16/12/2006, 22:35

S'altre dia vaig anar a n'es Parlament i vaig veure que na Moner envestia contra Prilac. Per quin motiu una senyora com aquesta, que no té idea de res, s'atreveix a criticar iniciatives que han estat molt positives? O és que just està a ses ordes d'en Tito Piris i en Tià Peixet?

Den Tito Piris, d'en Tià Peixet ...

U.B.E. | 17/12/2006, 16:02

... de Don Llorenç Rigo i d'en Biel Company. I qualcuns altres, però sobre tot d'aquests.

El que sí és ben clar és que NO està a les ordres dels pagesos de veres, com hi va estar l'anterior conseller. En Cortés no, el d'abans.

Esteis segurs?

Es nom q volgueu, tamateix els vos inventau... | 17/12/2006, 17:15

Ara resulta que un Conseller ha d´estar a "ses ordres" des pagesos...
Ja sabem perquè anava malament en morro idoi...
Per cert, n´estau segurs del tot que en morro era s´àngel que en morro era tot això que deis i que s´enfrontava valentament a tota aquesta gent que anomenau per aquí?
O pentura sa història vertadera i que nigú mai sabrà no és aquesta?
Ell com a historiador, pentura qualque dia serà valent d´escriure s´història de bon de veres des seus anys de sa Conselleriai de com se relacionava amb tothom. Segur que vendria més llibres que no aquesta novel.la falsa que ha escrit per quedar bé davant els seus...

Re: En Ramon Tamames a Mallorca

Biel | 17/12/2006, 18:39

batualmon!!!!!!!!!!!
en segura a la fi s´ha animat a postejar a aquest blog
benvingut miquelet!!!!!
no et queda res!

A n'aquest d'"Es nom que volgueu..."

Un que s'ha dat conte que sa "triple ca" llegeix aquest blog | 17/12/2006, 20:58

Vaja, vaja!

Ara que sé que me llegeixes m'hi connectaré més vegades a aquest blog!

A la fí se presenta un Nadal amb qualque cosa entretinguda!

Au, femos una demostració de com saps defensar coses indefensables.

En Miquel Segura?

En Pau des cans | 17/12/2006, 21:01

No ho Biel, si deu ser den Segura aquesta intervenció.

Jo li veig més el "deje" d'"es rabiós" que d'"es bufó"...

He deixat un "sé".

En Pau des cans | 17/12/2006, 21:03

Volia dir "No ho SÉ Biel..."

I clar que el mos inventam!

R. Ojillo | 17/12/2006, 21:23

I ho torn a dir: I clar que el mos inventam en es nom!

I que et penses que sóm beneits?

Tots sabem com les gasten aquests mangantes amb sos que no pensen com ells. I sobre tot amb sos que s'atreveixen a dir-ho!

Com si no coneguessim en Rigo Riguet i en Bielet d'ets ases...

Esteis segurs?

Es nom q volgueu, tamateix els vos inventau... | 17/12/2006, 21:33

Fereu lo que voldreu.
Pentura si que per Nadal se presenta qualque cosa entretenguda.
I pentura seré jo qui desde es vostre blog (si no el censurau) tregui es vostros padassos bruts... O trobau que no en teniu?
Lo bo és que vos n´amagau un de s´altre, vorem si reis quan els vos sabigueu.
Se poden treure brutors dexconsellers, dexdirectors generals, de sindicalites de la pagesia, de exgerents de fàbriques de llet, d´associacionistes al servei de batles, d´advocats al servei d´associacionistes, de batles i d´exbatles...
No crec q un blog sigui és lloc indicat per haver de fer això però si així ho voleu es plat serà calent per tothom...
Heu heu triat aixi

Re: En Ramon Tamames a Mallorca

Lucia Lapiedra | 17/12/2006, 22:29

hem posses molt catxondo quan et posses violent.
hummmmmmmmmmmmmmmmmm
quin morbo!!!

Es nom que vulgueu

En Rotget | 17/12/2006, 23:19

Miquelet, et passes sa vida amenaçant treure pedaços bruts a sa gent (a tots es que no et paguen). Això ja ho diu tot de com ets: un immoral. Treu-los tots d'una vegada a n'es pedaços bruts! Es teus no importa treure-los perquè fa temps que són enmig des carrer.

A on és en Tamames?

Maria Mulet | 17/12/2006, 23:47

En Tamames està empegueït. Diuen que està amb sa cara que li cau d'haver-se aplegat amb una colla de fatxendes sense vergonya. A les seves velleses això ja no li convenia. Ara veurem com acabarà tot aquest brou des macroestudi. Bé, com acabarà ja ho sabem tots : amb una embutxacada de doblers. Per cert, sabeu què paguen a en Mirando per redactar aquesta revistota que li diuen "Romaní"?

Jo sé a on és

Berto | 18/12/2006, 16:42

M'han dit que diuen que bones fonts han afirmat que el varen veure al sopar amb na Moner. Després va participar a un tast nadalenc de productes transgènics i se'n va tornar a Madrid.

Treure padassos bruts?

En Pau des cans | 18/12/2006, 22:37

Au venga homo! Mira qui parla! Com si ningú conegués la teva (vostra) vida i miracles. Te (vos) convendria més plegar veles i retirar-te (vos) una temporadeta, que ve tempesta i de sa bona!. (És que he sentit a dir cosa d'en Chema Rodríguez, avui a migdia: si una telefonadeta per aquí, una altra per allà... Ara xiula i es fa el despistat, però pareix que "no cuela"...)

Està ben demostrar que tu i els teus just pareixeu bons mariners quan hi ha bona mar i vent de popa, i es motor marxa amb benzina de sa bona. Ho teniu molt bo de fer criticar a tort i a dret amb tot un govern darrera que te (vos) dona un garrot per pegar als que discrepen, sobre tot si aquests si ells no en tenen de garrot i no es poden defensar.

A n'això a ca meva li diuen "fer es grandolàs", i té unes connotacions despectives i pròpies de gent miserable. No se si a Sa Pobla és així, pero al meu barri sí.

Cas Mapau

Pere Martorell | 19/12/2006, 00:15

Cas Mapau
(De Viquipèdia)
El cas Mapau o cas Formentera fou un cas de corrupció que afectà el Partit Popular de Balears.

L'acusació fou de contractació irregular de Maria Pau Segura (Mapau) per censar per via d'urgència i també irregularment descendents de balears a l'Argentina perquè votassin pel Partit Popular a la circumscripció electoral de Formentera, on es disputava un escó clau per a l'obtenció de la majoria absoluta popular al Parlament de les Illes Balears a les eleccions autonòmiques del maig de 1999.

Els fets sortiren a la llum pública just després de les eleccions de 1999. Després d'una llarga instrucció judicial, el juliol del 2005, el Tribunal Superior de Justícia de Balears decidí per un marge estret (4 a 3) declarar innocents el president del Govern en el moment dels fets, Jaume Matas, i la llavors vicepresidenta, Rosa Estaràs, d'intentar empadronar a Formentera uns 70 ciutadans sud-americans.

A es nom que volgueu

Francina Maria | 19/12/2006, 11:56

De pedaços bruts n'hi ha a rompre: quina feina feia en Miquel Segura a l'Ajuntament de Valldemossa com a assessor? Què cobra en Segura del Govern, de l'Institut d'Estudis Baleàrics, de Romaní, d'en Peixet, d'ASAJA i d'altres? Quin ha estat el paper d'en Segura en el cas Mapau? Quin ha estat el paper d'en Segura a l'hora de generar polèmiques en premsa sense cap més finalitat que fer mal? Què ha fet sempre en Segura a Sa Pobla? Qui defensa en Segura, el PP o la seva butxaca? Com és possible que una persona sigui capaç de viure de difamar i insultar els altres? Què serà d'en Segura el dia que li aturin la mamella?

EN SEGURA

peret | 19/12/2006, 20:08

No coneix la noblesa, només la brutor i això que vol escriure llibres que només llegeix ell i qualque indocumentat relacionat amb Mapau.

EN SEGURA

peret | 19/12/2006, 20:08

No coneix la noblesa, només la brutor i això que vol escriure llibres que només llegeix ell i qualque indocumentat relacionat amb Mapau.

Pen Mirando i es seus colegues

Na Susaina des fil | 19/12/2006, 21:28

M'han dit que en Mirando mira cada dia aquest blog, i esper que ets seus amics en bielet i don (amb o oberta) llorenso també el mirin. (M'han dit que en bielet el se mira cada vegada que pot) Això m'ha animada a escriurer-los que jo trob que era ben hora que s'enterassin qua així mateix hi ha gent, i no poca, que troba que s'estan passant amb ses seves maneres de tractar ets altres, o sia, es qui ells decideixen que no són es seus. Estic contenta per tots es que des d'aquest forum se treven espines clavades de fa temps. Espines que han estat clavades amb ganes per aquests tres mangantes caradures sense vegonya ni manies.

Més sobre aquest homo

Aina | 19/12/2006, 21:30

Mirau, en Segura és com un polític d'aquells del renaixement que eren capaços d'enverinar el seu amic i a la vegada disfrutar de l'art i la cultura. Ell és capaç d'insultar cara alta gent que no li ha fet res, en pura línia feixista, i llavonses escriure novel.les (sols si ha de cobrar: mai fa res per no res!). Podríem parlar de cinisme? D'hipocresia? O millor seria parlar d'un pur i simple venut pixatinters?

Corruptes

En Pau des cans | 19/12/2006, 22:38

Ei, Segurota! Que els pegaras un poc a aquesta guarda de corruptes i mentiders que surten pes diaris aquests dies? O són es que te paguen? Me pareix que estas ben arreglat, sobre tot tú que ets es bufó de sa colla. Es rater i es rabiós seran un poc mes mals de tombar que tú, però ja els arribara es seu moment. Com dien en bon mallorquí: a todo serdo le llega su sanmartín. O una cosa semblant.

Re: En Ramon Tamames a Mallorca

L'equalitzador | 20/12/2006, 12:27

Mirando!
Comença a treure pedaços bruts de tothom que has promès, o quedaràs com un cagat.

Mirando

Berto | 20/12/2006, 12:45

En Mirando dóna la culpa de tot al PSOE i a en Zapatero. Segons ell n'Hidalgo és un sant i en Matas és déu. No té cap casta de vergonya aquest imputat pel cas Mapau.

Corruptes

Aina | 20/12/2006, 15:54

Mapau no va existir, ni el cas Calvià, ni Bitel, ni el Tunel de Sóller. I la història de n'Hidalgo se l'han inventada per perjudicar el PP. És una operació orquestrada per en Mesquida i n'Antich.

Ses forratgeres

Rotget | 20/12/2006, 15:57

Vos n'enrecordau d'aquella història al.lucinant de ses subvencions per forratgeres a una colla d'amics de l'amo en Biel de S'Alqueria d'Avall. Me pareix que si fa no fa ja eren es mateixos que ara ationen es queixalam d'en Mirando.

pagesos i en S.

miquelet | 20/12/2006, 17:38

Vés per on, com estau perdent el temps parlant d'un personatge menor com en miquelot segura, creis que mereix la pena parlar d'ell. jo no, en tamammes tot i les seves tares, que no són poques, està una mica més amunt que el xuetarro de sa pobla. porc com pocs i panxa engreixada de batles i regigors per parlar d'ells. sa pobla, per exemple.

pagesos i en S.

miquelet | 20/12/2006, 17:38

Vés per on, com estau perdent el temps parlant d'un personatge menor com en miquelot segura, creis que mereix la pena parlar d'ell. jo no, en tamammes tot i les seves tares, que no són poques, està una mica més amunt que el xuetarro de sa pobla. porc com pocs i panxa engreixada de batles i regigors per parlar d'ells. sa pobla, per exemple.

Tamames i Segura

Aina | 20/12/2006, 21:46

No crec que en Segura sigui un personatge menor: sobretot pels que l'hem d'aguantar. Hi ha un tord de més de metre i mig! Quin aglà! En Segura és en Segura. I en Tamames és en Tamames. Tots dos són grans enamorats dels doblers. En Tamames, això sí, té molta més formació i nivell. Per això cobra més. En Segura és el típic personatge corruptet (pressumptament), espavil.lat, golfet, que va fent un ca seva amb habilitat i polissonada. Un producte típic d'aquesta terra de Mapaus, Hidalgos, Cañellas, Gilets, Delgados, Riguets i Biels d'ets Ases.

Tamames

Juanito | 21/12/2006, 13:28

Estoy muy sorprendido de ver que nuestra agricultura la tiene que recetar el señor Tamames desde Madrid. ¿600.000 euros para Asaja-Sevilla? Esto huele mal, muy mal.

Tots vosaltres

L'amo de son Magraner | 13/01/2007, 11:13

Sou una colla de desgraciats que no sabeu res de res. Parlau d'en Segura mentre ell es pixa de riure. Ha esgotat el seu darrer llibre (voltros que l'insultau diguent-li xuetarro, ara veig que té raó- i està a punt de signar un contracte amb una editorial argentina per distribuir-lo, traduit al castellà per tota Amèrica. Ja badareu, ja. I una cosa, no parleu tant de Mapau que no vos en duguessiu un disgust ben prest. Sabeu que ho sou, de torracollons, tots plegats!

Tots vosaltres

GIk | 07/02/2007, 22:36

editorial-Argentina-Segura?
una conexió un poc sospitosa
Elemental querido Watson

Maybe now is time to explore your naughty side

NellySensy | 29/10/2007, 16:38

Maybe yes-maybe no, maybe sex- I don't know....My nick is ChicaSensual20...wanna see me on cam?...chat page!!!
http://chill-outbox.tripod.com

Gang Bang Party

Tonlundanal | 17/01/2008, 08:13

This girl has married.
But we have also others!
http://bad-girls.nichepass.com/?prog=2&aff=686&saff=2

Gang Bang Party

Tonlundanal | 17/01/2008, 08:15

This girl has married.
But we have also others!
http://bad-girls.nichepass.com/?prog=2&aff=686&saff=2

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb