Pla i muntanya

En Lamo de Espinosa a Mallorca

aimeric | 01 Gener, 2007 23:48

Don Jaime Lamo, el marquès dels macroestudis. Don Jaime Lamo de Espinosa y Michels de Champourcin és el XIII Marquès de Mirasol, Baró de Frignani i Frignestani, enginyer agrònom, catedràtic de la Universitat Politècnica de Madrid, administrador únic de Bodegas Cañada Honda S.L., president d’ANCI (Asociación Nacional de Constructores Independientes), vocal del Comitè Executiu de la CEOE, membre del consell d’administració de la Mutualidad Madrileña Automovilista, President del consell acadèmic de l’Escola de Negocis Cesma, Director de les revistes Agronegocios i Vida Rural, President d’Ancisa Telecom, President d’Advisory Board Capgemini, conseller d’Heineken, Saint Gobain, Colonial, Reva i membre del comité científic de l’ICAM, organisme depenent d’ASAJA. Aquest home, ni més ni pus, és l’encarregat d’aclarir per a sempre el futur de l’agricultura balear i redactar, junt amb Ramon Tamames, el macroestudi que li han encarregat na Moner i en Rigo per valor de 600.000€. En aquest cas l’encert no podia ser major, ja que en Lamo en la seva condició de president de l’Asociación Nacional de Constructores Independientes (entitat que associa les empreses que han fet l’autopista d’Inca a sa Pobla i el soterrament de l’estació del tren de Palma), és la persona més adequada per fer el pla de na Moner per a la nostra agricultura (partint sempre de l’experiència pilot de l’Andratx ple de naus agrícoles de na Moner i n’Hidalgo).

Comentaris

El "seu" programa polític

En Pau des Cans | 02/01/2007, 14:27

De cada dia que passa està més clar quin és el programa polític que desenvolupen els PePerros malloquins: Especulació i més especulació immobiliària.

I com que a Mallorca lo que hi ha és bastant de sòl rústic, i les urbanitzacions s'han de fer a qualque banda, el secret és emprenyar els petits pagesos propietaris d'aquest sòl fins que arribin a vendre per esgotament, a un preu infintament més baix que el que en treurà l'especulador de torn, però amb un rendiment pel pagès infinitament més alt que el que treuria del conreu.

Crec que aquests "vivales" del PP fa molts anys que fan feina en aquest sentit, i ara en comencen a veure els beneficis. Es veu que qualque Lamo de Espinosa els va fer el disseny fa anys, i ells l'han duit a terme.

La Zaplanització den matetes quan va fer de ministre va ser el moment suprem d'aquest projecte, i a partir de llavors les actuacions han estat de cada vegada més contundents. Però podeu estar segurs que el disseny d'aquest pla arribava just aquí: a omplir les butxaques d'uns quants especuladors i dels que els han permes l'especulació. A partir d'aquest punt, que és quan comencen els problemes per la societat mallorquina, o sia per noltros, NO HI HA RES PREVIST.

És a n'això a lo que ens haurem d'enfrontar nosaltres: a un caramull de problemes socials i de mancances, i els que els hauran provocat (moltes vegades amb l'ampar legal de les lleis del PP), amb les seves butxaques ben plenes a costa de la nostra qualitat de vida, ja seran molt enfora de Mallorca, a expoliar una altra terra d'innocentons com noltros mateixos.

Per ventura és per això que, de fa uns anys ençà, en matetes mira més cap a Madrid que cap a Mallorca.

Sobre sa teoria den Pau des cans

R. Ojillo | 02/01/2007, 14:31

I tú, Segurota, què hi dius?

És que m'han dit que cada dia te conectes a n'aquest blog unes quantes vegades, i que fins i tot qualque vegada hi has escrit.

Un poc sado sí que ho ets, estimat.

Morbo!!!!!!!!

estudi 600.000€

joan | 05/01/2007, 10:50

un president de constructors,Espinisa,i un autor dun llibre a favor dels transgenics,Tamames,els dos lligats a Asaja destinataris de 600.000€ per a salvar al camp mallorqui ¿que no es guapo?

Feis pena

molta de pena | 05/01/2007, 11:59

Això era i no era la història d´un Pacte, on el partit més resentit i envejós de tots, el Pesame, va okupar una Conselleria de Fora Vila.
Pobres pagesos que el primer que van haver de veure és una guarda de sindicalistes i borriqueros se repartien càrrecs a sa conselleria. Després com se repartien tota els doblers públics només entre s´UP, unió de p..?, sient només un 2% dels pagesos (si no he fet llarg). Lo pitjor va venir despúes quan amb un conseller pujat en sos doblers des cartutxos que venia sonpare sols no plovia o plovia a deshora. I si tot això fos poc, per acabar de remataro, va arribar un altre conseller que tenia molt de morro, defensava ses pistoles de ETA i extorsionava a pagesos i empresaris de foravila...
Si avui no ha plogut a bastament, demà farà calabruix...
Idò que vos pensau

Es bufó

En Pau des cans | 05/01/2007, 13:47

EN QUELET, ES BUFÓ, HA TORNAT!!!!!!!!

Mira mirandarro: A jo també men feren de pena, però se veu que d'una altra manera que a tú. A mí men féren perquè vaig veure dins sa Conselleria una gent que escoltava es pagesos, i que miraven en bé de tot es sector, i ja miraras si n'hi ha cap que acabats aquests 3 o 4 anys s'hagi pogut gastar una pasta considerable en comprar una barca, un cotxarro o en fer una macroobra ilegal, com he sentit a dir que qualcú de voltros sí que ha fet.

Al menos no eren com voltros, que just mirau es vostro profit i sa vostra butxaca, i que per xerrar amb voltros (si no són desvostros desvostros pero desvostros) han de demanar audiència casi com si volguesis veure el Papa de Roma.

Ells me varen fer pena, perquè rebéren de tothom i de per tot, voltros me feis bàsicament ràbia, de tant que pegau a nes que no s'ho mereixen.

Per cert, una puntualització: he dit PEGAU, no pAgau, que de pagos anau més malament que ells, tenguent lo que ells no tenien: doblers per pagar.

FEIS PENA

Un d´es pla | 05/01/2007, 15:15

Qui fa pena? es que heu diu ó aquells que lluiten per un sector més important que lo que marca el PIB Insular del 2 %?. Necessitam molta regeneració a Mallorca. A n és qi diu que feim pena li recoman qualque lectura d´en Miquel del Sants Oliver, damunt el tema, la regeneració. I va néixer a Campanet, llàstima que no sigui bandera ´ dins l ídeari polític mallorquí actual, els que desenvolupen la teoría dels “ nostros.”
Pena n´ha de fer aquell que es capaç d´escriure i de viure dins la mentida, castigant a la seva pròpia familia i a la societat amb les seves decisions. per fumar un "puro". El dobbers ho poden casi tot, però no perque un sector econòmic, ambientalment important , i amb actuacions productives de qualitat s´hagi de rendir, davant actuacions oficials que més bé pareixen les muntanyes de la nostra estimada Andratx, Port, etc. A on tots imaginam lo que ha passat Dobbers…...
Tal vegada una anàlisi més acurat d´aquest personal serviria pera donar-se de la destroça que fan a sa marjal ó al camp.

FEIS PENA

un cà vell | 06/01/2007, 08:53

Aquest que ha escrit l'article fa cara que no viu de fora vila, si no que es un juatonarro, paparre sangonera, una cosa que no te nom que o més sap fer de cà rater per els altres mentres el paguin bé, ja que te sa vio que la dur de dins, no seveix per res més.

ca vell

pep | 07/01/2007, 13:29

ca vell com tots el servidors del pp y ASAJA domes saben insultar perque no tenen arguments,mai no saben entrar a un debat serios i aportar arguments perque no enteneen y recorren a linsult y descalificacio

pep

un ca vell | 07/01/2007, 13:45

Temps raó,de lo ca dius pero jo el dic per que sempre han diut i no volem mollar ses riendes de fora vila, de xerrar malament n'apres darrera ells.

L'amo

U.B.E. | 11/01/2007, 16:05

AqueeeEEEst convé!

Just llegir el seu nom ja mareja, i llavors si t'has de passar per la vista tots els càrrecs, en acabar ja frisses de sortir-ne.

Amb un currículum així no fa gens de peresa pagar 600.000 Eurets per fer un suposat estudi sobre com salvar el món rural mallorquí, encara que sigui a un perfecte desconeixedor de la realitat mallorquina en totes les seves vessants. I no fa gens de vessa pagar-los sobre tot si són d'impostos cobrats al populatxo i llevats de la partida pressupostaria destinada a invertir en la millora o supervivència del vertader fora vila. Així encara fa més ganes.

D'ençà que existeixen ordinadors i els estudis es poden fer amb uns quants "cortar y pegar", o acudint al "rincón del vago", la cosa ja ha perdut part de l'encant.

Solución Final al problema de Mallorca

Schwarzer Tee | 11/01/2007, 16:59

Un corrupte,titelle perfecte per no fer res o fer-ho malament.

L´ESTUDI

d´alt un turonet | 02/02/2007, 21:15

I com vá l´estudi de Mallorca fet a Sevilla? Ens poden dir qualque cosa els benefactors de la Conselleria? ö Encara pensen amb Andratx?

l¨estudi

d´alt un turonet | 03/02/2007, 16:18

U Hora fa referència a les dificultats de l´estudi de l´antigament estimat Ramon Tamames, era del PCE. Serà veritat? ó será que no coincideix amb el diagnòstic i la politica actual de la Conselleria d´Agricultura? Evident que no el pagarán per dir segons quines coses. Només faltaría

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb