Pla i muntanya

Cloramfenicol dins el plat de les sopes

aimeric | 13 Març, 2007 21:20

cloramfenicol Si en aquesta legislatura han sobreviscut pagesos a les Illes Balears és una cosa de mèrit. L’obsessió d’alguns personatges (Company, Rigo, Segura, Sagreras, Piris)ha duit a muntar una persecució sense treva contra el Grup Fontanet (acusat d’haver col•laborat amb l’anterior Govern). La intenció no és altra que destruir el muntatge empresarial de Can Fontanet i després repartir-se’n els bocins entre quatre personatges influents dins ASAJA. Pel que es veu no perdonen a en Fontanet que ajudàs a muntar la central lletera Prilac (que va significar un glop d’esperança per a la pagesia mallorquina) i el seu objectiu és forçar-ne el tancament. La persecució al Grup Fontanet ha estat ridícula, recorrent a tota casta de brutors: positius de l’antibiòtic cloramfenicol que llavors han resultat ser negatius, un ús de clembuterol en porcs inexistent, rodes de premsa abans de les confirmacions de les anàlisis per sembrar l’alarma entre els consumidors i no s’ha tengut el sentit comú de demanar disculpes o indemnitzar els pagesos perjudicats pels errors de la Conselleria de Sanitat i de la Conselleria d’Agricultura. Ha estat, tot plegat, una vergonya. Si Don Toni hagués tengut vint anys manco els hagués llevat la son d'una fuada. Ara als voltors ja els ve salivera davant la panxada que fan comptes pegar.

Comentaris

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Jucef ben Maimó Aletzar | 13/03/2007, 22:04

Aixó es lo que hi ha;voltors nets i coriosos.

voltors

Joan | 14/03/2007, 18:17

aquets voltors no son una especi a protegir si no mes be a exterminar,la nostra pagesia necesita mes que mai acaba amb als grups que dominen agricultura i es fa necesasari que pel maig als pagesos,de drtes,cestro i esquerres,llevem al PP la Conselleria

Repartidora

En Pere des Moixos | 16/03/2007, 09:42

A n'aquests que heu anomenat aquí ja els va bé "sa repartidora" si ells hi poden parar sa ma, o més bé sa senalla. Sa ma es petita per lo que ells esperen treure de tot aquest sarau que han armat.

Pareix evident que volen ser tots sols a repartir, i per això donen ventim a tort i dret procurant maçolar tots es pagesos que troben pes camí, i tota sa gent relacionada amb s'agricultura o que hi pugui estar relacionada.

He de donar sa raó a n'en Neticoriós (que per jo és en Brutimalentranyat)quan diu que de segons quines coses no sen poden riure, però a jo me donarien una alegria si el destí els retornas els mals de ventres que han donat aquests gamberros a molta gent de bé d'aquest país. (Encara que just els retornas una petita part ja anirien ben servits)

I JO UN DIA, NETICORIÓS, VAIG DINAR DEVORA TÚ, I SA TEVA BOCA FEIA PUDOR DE PODRIDURA, i no t'ho vaig dir per pura educació.

Tú segur que no te recordes, perquè sempre has pegat a tothom que t'han mandat sense saber ni qui és, però jo sé bé qui ets tú. Ho sabia aquell dia que dinàrem plegats a nes Mercat de Sineu, i ho sé ara. Ets tú que no saps res de res, i fas creure que sí.

MENTIDER, més que MENTIDER que ets, com tots es PePerros d'aquesta nova generacio postMinisteri den Matetes!!

A Pere des Moixos

Neticorios | 17/03/2007, 11:04

Vora qui deis que vareu dinar l'amo? No devia ser jo, perquè dins la boca envers de saliva hi tinc Viña Tondonia i dins el cul envers de merda hi porto souflée d'ametlles. No m'haureu confus amb en Morro?
A més, veig que estau a punt de tancar aquesta pàgina. Sou "vagos" a més d'inútils.

EL PROBLEMA DE NETICORIOS

UNA QUE ESTA EMPEGUEIT DE LLEGIR-TE | 17/03/2007, 18:56

El problema de neticoriós es la seva educació. Molta olor per sa boca, olor de brutícia personal, i de lo demés , pareix que ens transmets l´orgull dels qui només se dediquen a barrinar els altres per fer dobés. Patétic, brut. Fés t´ho mirar, regenera´t i transmet bones sensaciones ó Aquest es el teu nivell neticoriós?

Usura Destructora

Sírius Black | 19/03/2007, 12:34

Cada vegada s’assemblen més els abusos dels governants del PP als senyors feudals medievals, amos dels servs, dels seus béns i de les seves vides.

pere de moixos

Mateu | 19/03/2007, 13:06

jo si que he dinat devora tu i no va esser a Sineu, va esser a una finca de Manacor, amb el teu amic Morro. I se be qui ets, entre altres coses eres el mes groller de tots el que hi havia. Ni ets Pere ni tens moixos, lo que tens es una rabia que te menja el teu atrofiat cervell.
Au "Pere", en tornarí si vols xerram ben fort de tú.
Ets una pel.licula de po.

PooooOOOR...

En Pere des Moixos | 19/03/2007, 20:58

Quina por que tenc!

Tú, matevet, no has entès res.

Aquesta olor de sa boca den Neticoriós no és una olor física. És molt pitjor que això. S'olor la fan es seus pensament i es seus insults. Repassa un poquet més amunt i voras qui ha estat es primer que ha desqualificat una persona dient que fa pudor de peus. Jo, si de cas he pecat de picar i de tornar-li es jornal, cosa eue per ventura no havia d'haver fet. L'havia haver de deixat lladrar tot sol, i no t'hauria fet enfadar a tú, que per ventura ets un homo serio.

Si ho vols entendre és ben fàcil d'entendre, i si no ho vols entendre, idò no ho entendras mai. Jo, tot i ser un grollerot i tenir es cervell atrofiat per sa ràbia, som capaç d'entendrer-ho.

Diuen que no hi ha ceg més ceg que es que no hi vol veure, però jo dic que hi ha cegs més cegs que es que no hi volen veure: Són es que just volen veure lo que les paguen per veure.

Jo en sé bastants d'aquests.

I tú, Mateu de les 14:06, ho ets d'aquests?

Per cert: si saps qui som just has de fer dir-m'ho, i tens un cafetet pagat, homo, no en faltaria d'altre!

Si ho vols xerrar fort ho xerrer fort, i si ho vols xerrar fluix ho xerres fluix. Això ja és cosa teva.

UNA PROPOSTA PELS LECTOS DEL BLOG DE JOANA MARIA

Miquel Angel | 19/03/2007, 21:24

mirau la plana janihaprou.org

http://www.janhihaprou.org/

http://www.janhihaprou.org/

Anónimo | 19/03/2007, 22:03

NO VOLEM AUTOPPISTES!!!

neticorios

joan | 20/03/2007, 17:57

cuant no tenen rao recorren al insult,sempre ha estat le tactica de la extrema dreta

mateu des moixos

mateu | 23/03/2007, 14:48

he estat fora i no vaig tenir accès a l'internet.
T'ho dic perquè no te creguis que no seguesc aquesta pàgina.
no m'acaba d'agradar lo que hem dius.
Tranquil prest rebràs noticies meves.
Respecte a la por que puguis tenir, comprenc que per a un home amb el teu coratge la por no existeix, a no esser que...
lo que jo se de tu no surti.

mateu des moixos

pobler | 26/03/2007, 05:51

Xerec,mes que xerec i pensar que cobres dels nostres dobbers.mirando sempre amenaçes i un pic que te vaig tenir ben a prop vaig trobar que no feies gens de por,dolent ho ets enpero valent gens ni mica

mateu des moixos

En Pere des Moixos | 27/03/2007, 14:50

Ei mateu des moixons!
Com estas?

Com que veig que te poses violent, just te vull dir una coseta: fa mooooolts d'anys que no he anat a sopar per cap finca de Manacor. I en dir moooooots dic moooooolts. Just ho dic perquè siguis discret i no t'equivoquis de persona. Al menys a sa primera envestida.

Ho dic també perquè me sabria molt de greu que imposasis a una altra persona una penitència pes meus pecats.

Si has d'apuntar, mira ón apuntes, i si has de tirar mira on feriràs.

Llavonses a ses tornes no hi faltarà renou. Ja saps que a foravila es jornals se tornen tots, per bé i per mal.

(Lo des café ho mantenc, faltaria més!)

Memorin

En Pere des Moixos | 02/04/2007, 14:50

Quan mos vegem ja me diras ón en puc trobar de Memorin d'aquest.

Lo dit: Tens un cafetet pagat

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb