Pla i muntanya

Na Moner i els picarols

aimeric | 22 Abril, 2007 23:06

ovelles Un hotel rural tenia un problema greu. El pagès veïnat tenia ovelles amb picarol i molestaven certs clients. El propietari va pensar: com que som amic d’en tal i en qual, aniré a parlar amb la consellera i faré llevar aquestes ovelles. I va anar a parlar amb na Moner. Ella digué: no passis ànsia, enviaré un inspector a aquest pagès i si fa falta li trobarem cloramfenicol. L’inspector va anar a visitar el pagès i va comprovar que tot estava en ordre. Se’n va tornar de cap a Ciutat i no hi va pensar pus. Però des cap d’una setmana ja l’escometé na Moner: m’han dit que aquell pagès segueix igual, que no l’has fet fugir de devora l’hotel? L'inspector li va haver de dir: sí, sí, jo bé li ho he dit, però no me creu. Aquests pagesos, ja ho sap consellera, són caparruts. Digué na Moner: parteix tot d'una cap allà i arregla-ho. Aquell home va tenir una idea: va aconsellar al pagès llevar les ovelles de la tanca però posar una guarda de porcs a la tanca del costat. El pagès ho va fer així. L’hoteler aviat no pogué suportar la mala olor i va anar a xerrar amb el veïnat demanant-li per favor que tornàs posar les ovelles. I tan amics com sempre (aquest conte és inventat però qualsevol semblança amb la realitat també seria possible)

Comentaris

Re: Na Moner i els picarols

Animalista Convencido | 23/04/2007, 07:37

A Pollença inspectors no hi ha hagut, però problemes amb els picarols de les ovelles amb els habitatges vacacionals bastants.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Anónimo | 23/04/2007, 18:49

PP-UM:Han venut el país a les màfies.

Casualitats

En Ppere des Moixos | 26/04/2007, 20:19

Avui, casualitats de sa vida, he obert es diari i PPATAPPAF!, es meus uis cansats d'una dura jornada laboral han toppat amb tres ppersonatges insignes d'aquest blog, i no m'he ppogut repprimir de pposar s'ordenador en marxa pper deixar-ne constància.

Vet aquí es tres subjectes en questió:

En rigogiguet, "es bufó" ha tret ses dents a nes sindicalistes. Diu es diari que "haciendo pprevalecer su oppinion ppersonal sobre los acuerdos tomados entre los empleados y los jefes de ibabsa, bla bla bla...", en una paraula, que n'ha organitzada una de bona!. Se veu que aquests sindicalistes no coneixien en rigoriguet, i, sobre tot, que ell no els coneixia a ells!. Entre capparrut i capparruts ja vorem com acabara, això.

- En Comppany dets ases, "es rabiós" també hi surt. Se veu que va fotre defora de ca seva un ppretès ppretendent de ses seves filles agafant-lo pes bec-coll amb so mateix ímppetu que pposa quan defensa ets seus i critica ets altres a ses tertúlies que va. Se veu que es seu ppecat va ser que qualcú ho va dir a un jutje, i aquest li va fer saber que havia exagerat un poc, que una cosa son ses tertulies de radio i una altra es ppretesos ppretendents de ses seves filles.

I finalment una altre estrella(da): S'andritxola (no)consellera Moner, que se va barellar amb sa ministra. Una brega que ppareix que va eclippsar pper compplet s'aniversari de no se quina entitat...

Batuarradell!!!, i ara sa meva dona m'ha fet aixecar de sa cadira pperque pper sa tele diven que no se que ha ppassat a ppalma amb dues notaries i es germa den delgado de calvià

Ja sera vera que es sindicat d'angels de la guarda s'ha desppuntat en bloc des PP... Cauen com a mosques darrera una bona flitada!

Vaig a voreu... au au...

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Anónimo | 29/04/2007, 18:08

Matetes =Mentiroso comediante de opereta.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Anónimo | 29/04/2007, 18:38

PP:Una xarxa de clavegueram que funciona igual que internet

Solución Final al problema de Mallorca

Anónimo | 29/04/2007, 19:23

Déu meu,com pots arribar a estimar una muntanya...si no hi ha cap urbanització ni carretera.

Ladrones y mentirosos en el Gobierno Balear

Anónimo | 29/04/2007, 20:48

¿Todavía no has ABORRECIDO lo que defiende el PP?

MONER

SON SABATER | 03/06/2007, 14:37

Na Margalida Moner diuen va anar a les oficines de l´antic INEM ¿...?? SE SOBRENTÉN TOT

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb