Pla i muntanya

Les ametles a l’ametler

aimeric | 11 Setembre, 2007 23:26

integrada Per segon any consecutiu continua la caiguda lliure del preu de l’ametla. Enguany moltes ametles quedaran als ametlers i si això no s’arregla aviat no en quedarà cap, tampoc, d’ametler. Els importadors espanyols –i mallorquins- duen ametla de Califòrnia en grans quantitats i llavors la revenen com si fos ametla europea. Amb aquestes pràctiques, consentides per la Unió Europea, enfonsen l’ametlerar mediterrani. Mentrestant, en aquest tema com en tants d’altres, la senyora Moner i el seu equip no hi varen pensar i no varen fer res. Ara la pobra Amer es troba desastres que li rebenten de per tot i encara li donaran la culpa.

Comentaris

Qualcú li vol mal...

En Pere des Moixos | 14/09/2007, 19:06

Si senyors!

Se veu que hi ha personatgets que les sap molt de greu que aquest bloc sigui viu.

Deu ser qualcú d'aquests que hi surten tant?

D'ençà que parlen de cereals, llet, ametlles... qualcú s'ha preocupat molt i molt de fer una feinada per escarbutar es personal, i omplir de coses rares.

Aquesta emprenyera tantmateix no li servirà per gran cosa a n'aquest vetllador de les tres de sa matinada.

Ses veritats com a punys que se diuen a n'aquest bloc tantmateix li arribaran a passar per damunt com si fossin un cilindro d'apissonadora, i el deixaran estorat com un bacallà salat d'aquells que un temps venien a qualsevol botiga de poble.

Ah! I això de s'ametlla no se pot arreglar mai mentres es comerciants d'aquí (es camp mallorquí inclòs dins aquest grup com a comissionista des grans comerciants) tenguin en ses ses seves mans es poder que tenen.

100 dias

joan | 24/09/2007, 12:13

le nova consellera es hora que comencí a fer coses,la sobresada es fa en poc de fora,el formatge en llet de fora,le porcéllas es duen de Barc,elona,es continuen cultivant transgenics,de moment no sa fet res

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb