Pla i muntanya

Preocupació

aimeric | 11 Octubre, 2007 05:44

Mai com ara s’havia vist tan a les clares el que és la desintegració de trossos sencers de l’agricultura i la ramaderia mallorquines. Les vaques, el porcí, els fruits secs, els cítrics, l’oví... s’estan quedant sense futur. La gent que hi quedava se’n va del camp cansada de perdre-hi doblers. L'abandó dels pagesos és silenciós: se’n van sense fer massa renou, tiren els trastos i cerquen feina de picapedrers o de conserges de nit a un hotel. La crisi és forta i encara no sabem si el nostre govern se’n pot preocupar. Hi ha preocupació en el camp mallorquí i ja hi comença a haver una mica de decepció.

Comentaris

100 dias

joan | 12/10/2007, 11:25

els pagesos volem viure de le nostre feina.la nova consellera pareix no va entes.fa falte pla viabilitat sector porci,del sector llete,del remade en general,dels fruits secs et.,no son doblers es faine sra. consellera

FER COSES!

Un llanero solitari | 13/10/2007, 07:35

Batuadell, és ben hora que aquest govern comenci ràpid però ràpid a fer coses perquè s'agricultura no sen vagi a la merda.

Estan com a adormits, i me pareix que se deuen pensar que es pagesos viven tant bé que no fa falta ajudar-los en res, i que com que estan tant bé no sen aniran mai de foravila.

Deu ser que han agafat com a mostra aquests d'ASAJA, i no han vist, o no volen veure, que tots aquests cotxots i aquestes grans mansions que tenen no surten de fora vila, si no des negocis terbols que tenen, i que han montat amb s'ajuda de dobbers públics durant tot es temps que han comandat.

Si aquests des govern nou no s'espabilen i no se posen a fer feina i a fer coses per foravila, lo millor que mos pot passar és que vengui una altra ventada i so n'ho dugui tot (lo poc que queda) mar endins, i així aumenos mos ne podrem anar, sense passar pena per lo que deixam, a "tenir un sou segur" fent de picapedrers, mecanics, o lo sigui.

100 dias

joan | 25/10/2007, 16:48

que fa la conselleria? ja an pasat els 100 dias i no saben per on van,les organisasions agraris ja aurian de fer cualque cosa

Televisió.¿Per què la miro?

a | 27/10/2007, 19:57

Televisió.¿Per què la miro?Una processó de polítics cada vespre:només em cal veure aquelles cares feixugues i inexpressives tan familiars des de la infància per sentir nàusees i tristesa.Els cercabregues de l'última fila de la classe,nois ossuts i maldestres,ara crescuts i promoguts al govern de la terra.Ells,amb els seus pares i mares,tietes i oncles,germans i germanes:una horda de llagostes,una plaga de llagostes negres que infesten el país,que masteguen sense parar,devorant vides.¿Per què,amb esperit d'horror i aversió ,me'ls miro?¿Per què els deixo entrar a casa meva?

www.gratis-spielautomaten.de

gratis spielautomaten | 22/08/2008, 13:56

That metropolitan market gibbered into this middle-class window. The imperial gratis spielautomaten broadcast outside of one aggressive figure. Oh, this area is far more absent than the dutch gratis spielautomaten. Moderate group is this fair spielautomaten gratis. A polite part glanced due to one civic spielautomaten gratis. Precious record is one increased spielautomat gratis.
gratis spielautomaten - http://www.gratis-spielautomaten.de/

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb