Pla i muntanya

Creix el malestar en el camp

aimeric | 31 Octubre, 2007 18:55

El malestar en el camp va en augment. No a les Illes Balears sinó arreu de l'estat. Els ramaders estan astorats davant la ineficàcia i el desinterès de l'administració que està deixant que els sectors oví, porcí, vacú de carn, avícola i cunícola caiguin en picat. Tan sols les vaques de llet passen per un bon moment -a la península- gràcies a l'elevat preu de la llet. Però a Mallorca el preu de la llet es manté baix d'una manera escandalosa. Per dia 14 de novembre s'espera una manifestació de pagesos i ramaders a Madrid. A les Illes Balears les coses tampoc no pinten bé. I a la crisi de la ramaderia hi podríem afefir sectors agraris com el dels cítrics, fruits secs i hortícola. Davant aquesta situació no es coneix cap idea ni cap projecte i no hi ha un diàleg real. Si no s'adopta un compromís de futur amb la pagesia de les Illes Balears, ja prou maltractada, correm el risc de perdre els professionals que fins ara han estat capaços de resistir.

Comentaris

Economia Criminal

a | 31/10/2007, 19:37

Això és lo que volen.Enfonsar es camp per especular amb ell!.És com un setge per obligar a rendir(vendre) a tots aquells que viven des camp.!

Brutal crisi al sector ramader

NO TAN A PROP | 31/10/2007, 21:23

"La més forta pujada del preu dels pinsos que mai s'ha vist" és el que ens conten ramaders que pateixen des de fa massa temps una forta crisi que està posant en un seriòs perill el futur de les explotacions ramaderes dels Països Catalans, en especial, per estar més a prop, les del nord del País Valencià i el sud de Catalunya. "I és que el preu a la que es paga la carn no acompanya."
Portar un porc a l'escorxador li està costant 34 euros al ramaders que les posa de la seua butxaca, i com més gran és l'explotació més perd. "Tindrem que tancar".

http://notancerca.blogspot.com/2007/10/brutal-crisi-sense-precedents-al-sector.html

Economia Criminal

a | 02/11/2007, 11:03

El hecho de que El prado de las estrellas haya sido rodada casi íntegramente en Cantabria sirvió a Camus, tal y como él mismo explicó ayer en Valladolid, para afirmar que "el territorio forma parte" de su vida, y subrayar que también ha pretendido ahondar en los problemas que sufre el campo por "la economía de mercado, la globalización, la especulación y el afán que tienen algunos de controlar a la gente convirtiéndola en robots".

indignat

Rafel Seguí Parera | 04/11/2007, 23:09

La decepció és enorme i no podem esperar més a dir-ho. Aquest govern ni té projecte ni té intencions de fer res en agricultura . Que volen aquesta gent? Volen perseguir els pagesos encara més que la nefasta Moner? A aquest pas faran bons na Moner i en Rigo.

Urbanisme i política criminal.

Van Loo | 05/11/2007, 19:10

El territori a Mallorca és inhabitable ja per manca de silenci i manca de fosca a les nits.És evident per qualsevol que ho vulgui veure que esteim davant un fracàs colectiu col·losal.Ni calidad de vida ni res.Una Merda davant es nostres ulls les 24 hores del día.Ses emblanquinades a sa gent ja no funcionan.!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb