Pla i muntanya

Un Pacte per l'Agricultura

aimeric | 21 Novembre, 2007 22:43

Antich

El President Antich, a la seva reunió amb les associacions agràries, va fer una proposta de gran profunditat. Vol impulsar un gran pacte per l'agricultura. El que sorprèn és que ho plantegi després d'haver callat, en temes agraris, en el gran debat de l'autonomia fet fa pocs dies. Sembla que, de cop i volta, se li encén un llum per a trobar solucions pels problemes del camp.

Però, si hi ha idees benvengudes siguin. Ara fa falta aclarir com ha de ser aquest pacte, quins objectius s'ha de plantejar i amb quins recursos econòmics ha de comptar. Seria positiu que s'obrís un debat, com més ampli millor, per poder precisar totes aquestes coses. Si, de banda del Govern, es fa una proposta positiva, no convé que es quedi tan sols en unes declaracions i una fotografia.

Hi va haver el Congrés Rural i hi ha l'estudi dels 600.000 € de la Consellera Moner. No falten punts de partida a partir dels quals poder arribar a propostes de futur.

Comentaris

Volem saber que vol la societat i els polítics del món pagés!

Un cansat de cuentos | 22/11/2007, 13:33

Baix el meu punt de vista el que no s´ha de fer és no nedar i guardar la roba.Es ben hora de si s´ha d´apoiar l´agricultura es faci o si politicament no convé el Sr. Antich ha de sortir i dir l´agricultura a Mallorca ha mort i així d´una punyetera vegada els que intemtam viurari aplegarem les eines i que tanqui la porta el darrer.Però el que jo no voldria és si però no ,es que.No senyors si es que si vengue tot deu a posar-hi de la seva part i si és que no pagesos i consellers i funcionaris de la conselleria i menescals a fer la trosselledeta i o a servir plats o una altre conselleria o a l´Inem ...

blasco

anima en pena | 28/11/2007, 21:03

M'han dit que diven que en blasco treu foc pels quexals,
resulta que unio de pagesos,la intersectorial i la fag.contaren a n'Antic que aquest tecnocrata swe vol fer valer i que es amiget den peixet
El president tot sorpres

magraner

MAGRANER AGRE | 28/11/2007, 21:12

a lamo de son magraner no li agrada que diguin la veritat den mirando.
que passara en MAPAU en segura ja no te forces ni alegria,se refugia en l'escut isrrael i declaran-se
xuieta vol agafar notorietat,
PATETIC

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 01/12/2007, 08:21

No volem geriàtrics tapadera a rústic perquè ben aviat n'hi haurà més que camps de golf i urbanitzacións

Jaume

Rafel | 08/12/2007, 21:30

El telèfon de la UPM és 971464142

GRÀCIES

jaume | 11/12/2007, 10:09

Hola Rafel, moltes gràcies pel telèfon!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb