Pla i muntanya

El final d'una època

aimeric | 04 Octubre, 2008 21:22

La decisió de la Conselleria d’Agricultura de prescindir dels serveis de Llorenç Rigo ha estat ben rebuda en els ambients pagesos. Sense dubte Mercè Amer i Aina Calafat han fet el que havien de fer. La continuïtat d’aquest senyor no tenia raó de ser: per ser un càrrec de confiança de l’anterior govern, per l’actuació sovint arbitrària de Rigo i pel sou astronòmic –va arribar a cobrar més que el propi president del Govern- que no tenia justificació. Rigo s’havia guanyat a pols una mala imatge a dreta i a esquerra, tant entre els pagesos com entre els funcionaris, i el seu lloc dins l’administració s’havia forjat a través del servei incondicional als interessos de sempre.

Ningú va poder entendre com, a l’anterior legislatura, se’l va elevar a la categoria de Secretari General Tècnic, des de la qual, amb la seva manera d’actuar, no va fer més que posar en dificultats inútils la conselleria. Aquest error probablement va ajudar al PP a perdre les batlies de sa Pobla i Campos.

Rigo participava del consell d’administració de nombroses empreses i sumava dietes de manera insaciable, la qual cosa provocava comentaris de tot tipus. El seu comandament implicava un règim de “terror” pels funcionaris, pagesos i empreses sospitosos de no estar a les seves ordres. Es feia anomenar com “Don Llorenç”, d’una manera anacrònica, per indicar a les clares el seu poder absolut. Ara que Llorenç Rigo ha estat acomiadat volem deixar clar que ell no és el principal responsable de les situacions d’injustícia i persecució que ha provocat. Els responsables són els governants que el dugueren i mantengueren a la poltrona sense vigilar les seves activitats i posar-lo al lloc que li corresponia. Amer i Calafat, amb bon criteri, han volgut corregir aquesta situació.

Comentaris

sobre el fi d'uns epocs

Sa vaca i es bou | 09/10/2008, 20:06

sense cap dubte un escrit en majuscules,encerta de sa primera lletra fins a sa darrera,ara es peixos and company estan amb un dit aqui i s'altre alla

sobre el fi d'una època

caparrot | 12/10/2008, 12:23

ara ja sols queda netejar els directors generals vagos que té la sra. amer i posar a persones capaces i vàl·lides per dur a terme una tasca important per a salvar l'agricultaura de les illes balears

Ja era hora!!!

joan | 18/10/2008, 15:44

Aquest "senyor" ha fet molt de mal a molts de funcionàris que han passat per la conselleria d'Agricultura. No vull desitjar la mort a ningú però que engreixi 10 quilos cada dia durant un any si que li desig.

Re: El final d'una època

Pep Toni | 21/07/2011, 08:20

aquest rigo es el que han recuperat els d'asaja? vull dir els de la macromegaconselleria den company?
gracies

No hi ha temps que no torn

Pere | 21/07/2011, 20:51

Sí, aquest Rigo és el que ha recuperat en Company.

No hi ha temps que no torn

Pere | 21/07/2011, 20:52

Sí, aquest Rigo és el que ha recuperat en Company.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb