Pla i muntanya

La tractorada del febrer

aimeric | 04 Gener, 2009 17:04

tractorada

Quan un destacat personatge mediàtic va amenaçar amb una tractorada dels pagesos contra la Conselleria d’Agricultura del Govern Balear, pel mes de febrer d’aquest any de 2009, no era el dia dels innocents. Les paraules d’aquest portaveu, sempre acompanyades pels escrits del seu columnista oficial, havien de ser com el tam-tam a la selva africana. Al so del crit al combat en defensa dels interessos del grupet de sempre pareixia que la pagesia s’havia d’aixecar en contra dels governants progressistes que s’atreveixen a tocar els negocis dels qui donen les instruccions tant al personatge de la tractorada com al columnista. La Mesa Agrària, entitat que reuneix la immensa majoria del sector agrícola i ramader de Mallorca, no s’agafà com un coverbo aquestes amenaces. Qui va pel món amenaçant i desqualificant com si res no ha de ser pres a broma. I qui empra la seva columna per safalcar persones que no li han fet res també s’ho ha de fer mirar. No voldríem estar a la seva pell. De moment al camp mallorquí les coses no van bé i hi ha preocupació, però ningú amb el cap clar no veu que aquest estat de coses és el resultat dels quatre anys d’esguerros permesos per una Margalida Moner assessorada per qui ara amenaça d’aixecar la llendera contra Mercè Amer. La consellera Amer fa el que pot i ningú no li pot demanar miracles. Per això ens pensam que el personatge amenaçador haurà d’ajornar de bell nou la tractorada, sobretot perquè en mirar a darrera veurà que sols hi ha els missatges dels de sempre. Del vell columnista oficial, a dir ver ja sols n’esperam que segueixi escainant.

Comentaris

Si, però no pot badar pus

Un pagés | 07/01/2009, 17:33

D´acort amb l´escrit però ha arribat el moment de que la Consellera i el seu grup de treball deixin les bones paraules i passin a l´acció.Com a pages sabeu que m´arriba, bones paraules però pocs fets i una sensació que no m´agrada gens ,pareix esser la consellera dels funcionaris d´agricultura envers a esser la consellera d´els pagesos ,i ha de tenir en compte que o ens salvam els pagesos o sobren els funcionaris i la conselleria.No aniré a cap tractorada de moment però pas pena que quan hi vulgui anar els bancs ja el m´hagin embargat així que necessitam mes accions urgents. P.D.Ho coment i ho dic les pluges afecten a Sa Pobla i la conselleria els ha de respaldar però a les illes també afecta a molts d´altres pagesos com cerealistes, ramaders d´ovi....,la conselleria ha de pensar en tots.

Productes ecològics

Pere. | 30/01/2009, 16:28

¿Me volèu dir quins productes ecològics pot produir un pagès què li han enfloquet una benzinere il·legal just al costat de sa seva finque??.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb