Pla i muntanya

Tornen preparar els tractors!

aimeric | 13 Febrer, 2009 22:16

Biel Company La situació de la pagesia no és bona. La cosa no ve de fa dos dies: la crisi que ara està patint el conjunt de l’economia fa més de trenta anys que la pateixen els pagesos. Hi ha molts de temes que no s’han resolt quan era hora i la situació no ha fet més que empitjorar. Els mals de les pluges persistents i els vents huracanats són com el ploure damunt el banyat. Ja és ben hora de posar-se en feina i donar solucions concretes per fer cobrar coratge a les persones i empreses que encara mantenen el sector. Però aquestes solucions s’han de prendre des del consens i no des de l’amenaça permanent. Volem donar suport a la Conselleria d'Agricultura davant unes actituds de confrontació expressades els darrers dies des d’ASAJA, que no pareix que hagin de dur res de positiu. A més, aquestes amenaces no responen a cap realitat pagesa provocada pel vent o les pluges, sinó a estratègies i interessos que sols volen utilitzar el món agrari per obtenir beneficis per a uns pocs. Volem reconèixer també la bona feina que esta fent la directora general d’agricultura, Maria Josep Suasi, que en absolut mereix desqualificacions injustes. D’aquesta pel•lícula en coneixem el director, el guionista, els actors principals i fins i tot el extres. Si ens volen fer combregar amb rodes de molí trobaran barra de cap. La veu de la pagesia és sols dels pagesos i no de personatges com en Biel Company i en Miquel Segura que, sense cap procediment electoral pel mig que ens digui a qui representen, s’atribueixen una representació del món pagès que no tenen. El temps posarà a cadascú en el seu lloc.

Comentaris

Tornen preparar els tractors

bigalot | 15/02/2009, 09:01

Molt bé la reflexió, no és necessari cap tractorada sinó un consens amb els diferents agents que conformen el sector agrari, ara, que doneu suport a la directora general d'agricultura, això ja no, tan sols té bones paraules i cap fet, a més és una persona rencorosa i resentida, no té lloc dins l'administració agrària, encara que vist l'equip de l'actual administració crec que no n'hi ha cap que es salvi.

berenada

pobler | 24/02/2009, 15:33

sabieu que les 14 persones,amb 7 tractors, que anaren a berenar a davant sa granja , la setmana passada , berenaren de bagets i cuixot dolç comprat a "mercadona" que ho deuen esser de pagesos aquets de asaja.

En Peixet per Menorca

Nito | 31/03/2009, 20:16

Diuen que en Peixet va pagar un taló d'un parell de mils d'euros a una persona que li ajuda a controlar la millora genètica. El taló era de la Caixa Rural.

peixet

porc negre | 06/01/2011, 19:45

qui és aquest tal peixet?

peixet?

Toni | 06/01/2011, 19:54

Sebastià Sagreras, de Campos, conegut comerciant de dosis seminals.

Re: Tornen preparar els tractors!

gegant | 10/01/2011, 13:11

T'oblides de molts més negocis que dur a terme aquest anomenat Peixet, a quin més negre i fosc, ara també aspira a ser el cervell del candidat del PP que es presenta per batle de Campos: Sebastià Sagreras Junior

peixet!

Toni | 11/01/2011, 22:00

No, no me n'oblid. Conec la seva vinculació a diversos assumptes urbanístics, de joc i altres trulls. Està vinculat al PP, però amb un ull posat dins UM i el PSOE, per no perdre mai el control dels seus negocis. I finança les activitats dels seus inseparables Company i Segura.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb