Pla i muntanya

Què farem amb aquesta doblerada?

aimeric | 14 Juliol, 2009 22:56

Carles Manera

El president Antich i el conseller d'hisenda Carles Manera estan raonablement contents. Els han donat doblers, diuen, i s'han acostat a la mitja per càpita. Si és així podem pegar bots de contents. Si, com tantes vegades, ens tornen enganar, seguirem rodant dins la pols i la misèria. Ara veurem si hi ha doblers o no per fer polítiques reals a favor de la gent i per transformar un poc la realitat tan fotuda que ens han deixat els governs conservadors i corruptes. Ara bé, si en Carles Manera redueix la seva política a invertir en el muntatge de cartó pedra del parc BIT i a vestir aquestes actuacions sense gaire sentit de "política d'innovació" ho passarem molt malament. I els veritables innovadors de bon de veres seguiran esperant que el Govern Balear els pagui el que els deu o hauran de subscriure aquests curiosos "confirming" que de fet confirmen la manca de liquidesa i la mala gestió econòmica del Govern.

Comentaris

Re: Què farem amb aquesta doblerada?

caparrot | 10/08/2009, 06:05

El Sr. Manera s'està montant el seu propi "xiringuito" al Parc Bit per quan torni a la seva plaça de professor de la UIB, quina poca vergonya, això si que és un lladre de guants blancs!!!

Camp mallorquí

Ciutat de Mordor. | 26/08/2009, 14:25

Lo primer de tot és llevar totes ses benzineres il·legals a rústic.No només sa de''n Pascual.Hi ha també massa líneas de mitja i alta tensió qué són carreteres i autopistes eléctriques què juntament amb sos camins de fora-vila asfaltats són responsables de moltes plagas.Sa pitjor plaga per Mallorca es polítics,especuladors,promotor s,hotelers...etc

Camp mallorquí

Ciutat de Mordor. | 26/08/2009, 14:26

Sería necessari també tancar totes ses canteres i obligar per llei a llevar un excés d''il·luminació(contaminació lumínica) què afecta ses anyadas.Tota sa terra de cultiu està contaminada per un excés de tràfic aèri.

Camp mallorquí

Ciutat de Mordor. | 26/08/2009, 14:42

Cal què tothom vegi què sa sequera què patim és deguda a un excés de tràfic aèri.A menys avións més pluja.Quants més avións sobrevolin Mallorca més sequera.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb