Pla i muntanya

Antich elimina la Conselleria d'Agricultura

aimeric | 31 Maig, 2010 21:35

Francesc Antich

La decisió d'Antic d'eliminar la conselleria d'agricultura expressa la tònica general d'aquesta legislatura caracteritzada per negar el pa i la sal als pagesos i ramaders de Balears. Cosa que es fa evident amb l'ofegament econòmic de la conselleria que els darrers anys no ha pogut complir amb els seus compromisos pressupostaris. En aquest sentit, la decisió és d'un important contengut ideològic i manifesta la desorientació i la manca de compromís del Govern amb el territori -i la gent que hi viu-, amb el paisatge, amb la producció d'aliments a les illes i, en definitiva, amb un mínim concepte del país.

Comentaris

Traïdors i venuts

Jaume | 03/06/2010, 20:22

Això no té nom, no tenen en compte per res sa gent des camp.

Brutor

bruixot | 05/06/2010, 08:24

L'homé comú ja es pot anar cap a Algaida a fer les voreres netes de la seva finca, quina vergonya, però amb "s'equipasso" que es tenia a la conselleria: Amer, Perelló, Suasi, Calafat, Pozuelo, Parets, Estelrich, etc..tal vegada sigui lo millor, han aniquilat els sentiments, il·lusions i feina de molts d'anys.

Brutor i brutor

Maria Sbert | 05/06/2010, 15:02

No Bruixot, l'equip era magre, però fa mal remar quan no hi ha doblers. Pens que n'Amer, com a mínim, ha estat una persona digna.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb